- Adım
- Csm
- Cihazım
- Xiomi mi Not 10
- Konular
- 2
Yeni sürümü indermek için link bulamadım konuyu paylaşan arkadaş burada indirme link i ni paylaşırsa sevinirim
Evet hocam v2 sürümünü verileriniz silinmeden yükleyebilirsiniz.yeni güncelleme gelmiş v2 onu yüklemek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alttaki satırı kendi sitesinden alıntı yaptım tam olarak ne demek istemiş
MIUI 12.0.2.0 V2
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Endonezya için global tabanlı tam ürün yazılımı. MIUI Stable Indonesia yapıma sahipseniz, onu wipe olmadan kurabilirsiniz ve tüm veriler kaydedilir, aksi takdirde Wipe Data yaparız.
ben şunu anladım yazılımı twrp den install edip wipe yapmadan yeniden
başlatırsam verilerim kaybolmaz böylemi acaba
Yeni sürümü indermek için link bulamadım konuyu paylaşan arkadaş burada indirme link i ni paylaşırsa sevinirim
twrpden install edip wipe yapmadan restart ediyorum doğrumu acebaEvet hocam v2 sürümünü verileriniz silinmeden yükleyebilirsiniz.
Evet.twrpden install edip wipe yapmadan restart ediyorum doğrumu aceba
Aynen öyleyeni güncelleme gelmiş v2 onu yüklemek istiyorum
alttaki satırı kendi sitesinden alıntı yaptım tam olarak ne demek istemiş
MIUI 12.0.2.0 V2
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Endonezya için global tabanlı tam ürün yazılımı. MIUI Stable Indonesia yapıma sahipseniz, onu wipe olmadan kurabilirsiniz ve tüm veriler kaydedilir, aksi takdirde Wipe Data yaparız.
ben şunu anladım yazılımı twrp den install edip wipe yapmadan yeniden
başlatırsam verilerim kaybolmaz böylemi acaba
TeşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ne zaman geçmeyi düşünsem 15 saat pil sürem aklıma geliyor vazgeçiyorumPil kullanımı v2 yüklü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.