Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çıkarsa direk geçerim hiç düşünmeden şuan sırf pil için zaten aosp kullanıyorum deodex çıkarsalar direk geçerim. Aslında kendi deodex romumuzu kendimizde yapabiliriz ama telefona ve işlemcisine güvenmediğim ve uzak olduğum için uğraşmak dahi istemiyorum yoksa zamanında Samsung telefonlara az deodex rom yapmadık
GÜNCELLEME✓
12.0.2.0 V2
•güncellenmiş çeviri
•büyük bir yazı tipi boyutu ile 3 satırda aramalarda bilgi ekranını değiştirdi, bilgi artık sınırdan dışarı çıkmıyor
•saat widget'ında sabit tarih biçimi
•Resmi uygulama simgelerine dönüldü, MIUI Yamalarında yeni simgeler arayın
•NFC işlemi için sabitlendi, magisk modüller olmadan çalışmayabilir, kontrol etmeniz gerekir
•"Alternatif kontrol merkezi" ayarı eklendi [Ayarlar - Bildirimler - Bildirim gölgesi - Kesinti ve durum çubuğu]
•"Ekran süresi uygulaması" ayarı eklendi [Ayarlar - Ekran
GÜNCELLEME✓
12.0.2.0 V2
•güncellenmiş çeviri
•büyük bir yazı tipi boyutu ile 3 satırda aramalarda bilgi ekranını değiştirdi, bilgi artık sınırdan dışarı çıkmıyor
•saat widget'ında sabit tarih biçimi
•Resmi uygulama simgelerine dönüldü, MIUI Yamalarında yeni simgeler arayın
•NFC işlemi için sabitlendi, sihirli modüller olmadan çalışmayabilir, kontrol etmeniz gerekir
•"Alternatif kontrol merkezi" ayarı eklendi [Ayarlar - Bildirimler - Bildirim gölgesi - Kesinti ve durum çubuğu]
•"Ekran süresi uygulaması" ayarı eklendi [Ayarlar - Ekran
bu yazılımı verileri kaybetmeden yükleyebilirmiyim bu aralar okadar sık rom yüklüyorumki
banka uygulamalarını aktif etmekten yoruldum banka uygulamalarının aldığım yedekleride çalışmıyor
bu yazılımı verileri kaybetmeden yükleyebilirmiyim bu aralar okadar sık rom yüklüyorumki
banka uygulamalarını aktif etmekten yoruldum banka uygulamalarının aldığım yedekleride çalışmıyor
alttaki satırı kendi sitesinden alıntı yaptım tam olarak ne demek istemiş
MIUI 12.0.2.0 V2
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
- Endonezya için global tabanlı tam ürün yazılımı. MIUI Stable Indonesia yapıma sahipseniz, onu wipe olmadan kurabilirsiniz ve tüm veriler kaydedilir, aksi takdirde Wipe Data yaparız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben şunu anladım yazılımı twrp den install edip wipe yapmadan yeniden
başlatırsam verilerim kaybolmaz böylemi acaba