- Adım
- Nihat
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 2
Twrp'den yüklemek istiyorsanız evet
fastboot üzerinden yüklemeyi düşünüyorum, o zaman bir sıkıntı çıkmaz herhalde güncellemede
Twrp'den yüklemek istiyorsanız evet
İlk önce fastboot ile miui roma dönmeniz gerekiyor daha sonra twrp yükleyip bu romu yükleyinHocam evoyu falanda yükledim sorunum yine devam ediyor sanırım orjinal miui rom'una geri döneceğim'de twrp'den direk yükleyebilir miyim yüklemem için ne yapmam gerekli acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biz sizinle bana android 10 twrp mi kurmuştuk kurduysak konudaki kurulum yerinin aynısını uygulasam herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?
Tamamdır hocam teşekkürler hangi miui rom u kurduğum önemli değil sanırım değil mi? Android 10 olması yeterli herhaldeİlk önce fastboot ile miui roma dönmeniz gerekiyor daha sonra twrp yükleyip bu romu yükleyin
Evet.Tamamdır hocam teşekkürler hangi miui rom u kurduğum önemli değil sanırım değil mi? Android 10 olması yeterli herhalde
Ne yaptınız ne hata aldınız?hocam bu rom'u mitool ile yükleyemedim, miflash ile yükleyemedim twrp ile de yükleyemedim benim telefonum redmi note 8 pro bl kilidi açık twrp yüklü magisk-v20.04 yüklü yani root lu nasıl yükleyebilirim bana bi yardımcı olun
Tamamdır hocam, global android 10 fastboot linki bulamadım hocam forumda var mı?Evet.
Twrp hata verir ise buraya yazın