Rom [MIUI 12] Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı V12.0.0.3 QGGINXM İndirme Bağlantısı

harami

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
murat bulut
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Tekniker
Konular
8
hocam bu rom'u mitool ile yükleyemedim, miflash ile yükleyemedim twrp ile de yükleyemedim benim telefonum redmi note 8 pro bl kilidi açık twrp yüklü magisk-v20.04 yüklü yani root lu nasıl yükleyebilirim bana bi yardımcı olun

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hocam evoyu falanda yükledim sorunum yine devam ediyor sanırım orjinal miui rom'una geri döneceğim'de twrp'den direk yükleyebilir miyim yüklemem için ne yapmam gerekli acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz sizinle bana android 10 twrp mi kurmuştuk kurduysak konudaki kurulum yerinin aynısını uygulasam herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam evoyu falanda yükledim sorunum yine devam ediyor sanırım orjinal miui rom'una geri döneceğim'de twrp'den direk yükleyebilir miyim yüklemem için ne yapmam gerekli acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz sizinle bana android 10 twrp mi kurmuştuk kurduysak konudaki kurulum yerinin aynısını uygulasam herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?
İlk önce fastboot ile miui roma dönmeniz gerekiyor daha sonra twrp yükleyip bu romu yükleyin

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
İlk önce fastboot ile miui roma dönmeniz gerekiyor daha sonra twrp yükleyip bu romu yükleyin
Tamamdır hocam teşekkürler hangi miui rom u kurduğum önemli değil sanırım değil mi? Android 10 olması yeterli herhalde

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam bu rom'u mitool ile yükleyemedim, miflash ile yükleyemedim twrp ile de yükleyemedim benim telefonum redmi note 8 pro bl kilidi açık twrp yüklü magisk-v20.04 yüklü yani root lu nasıl yükleyebilirim bana bi yardımcı olun
Ne yaptınız ne hata aldınız?

Üst Alt