- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Redmi Note 8 Pr
- Konular
- 0
Yardımınız için teşekkür ederim, 12.0.2.0 kuruldu. Fırsat buldukça inceleyeceğim.
Yardımınız için teşekkür ederim, 12.0.2.0 kuruldu. Fırsat buldukça inceleyeceğim.
Rica ederim hayırlı olsunYardımınız için teşekkür ederim, 12.0.2.0 kuruldu. Fırsat buldukça inceleyeceğim.
Merhaba linkteki konuda yüklemek için twrp ve bootloader kilidinin açık olmasından bahsediyor siz telefonun güncelleme menüsünden yapılabileceğini söylüyorsunuz verdiğiniz linkteki bağlantıyı indirerek benim telefonun boot kilidi kapalı twrp yok yükleyebilir miyim yani?Rom - Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.2.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı bu konudaki ota bağlantısını cihaza gösterin
Kurulum gerçekleşecektir.
Son yorumları okuyun verilen bağlantının hocamMerhaba linkteki konuda yüklemek için twrp ve bootloader kilidinin açık olmasından bahsediyor siz telefonun güncelleme menüsünden yapılabileceğini söylüyorsunuz verdiğiniz linkteki bağlantıyı indirerek benim telefonun boot kilidi kapalı twrp yok yükleyebilir miyim yani?
Tamamdır hocam şimdi konuda okurken gördüm oluyormuş Teşekkür ederim.Son yorumları okuyun verilen bağlantının hocam
Durum çubuğunu sağdan çekinArkadaşlar bildirim paneli Yeni kontrol merkezini seçince böyle oldu sessize alma wifi açma filan kısa yollar yok çözümü var mı bunun?
Tamamdır oldu Teşekkür ederim.Durum çubuğunu sağdan çekin
Beklemedeyiz hocam çoğunluk Endonezya sürümünde zaten bu forumdaEndonezya icin miui 12 nezaman gelir?