Rom [Miui 12][Port][Closed Beta]Redmi Note 8(20/04/28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akyol47

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
11
System.img'yi telefona atarken bilgisayardan dıdınt diye ses çıkıyor ve atmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sayfa yüklenirken solda indirme butonu geliyor ve gidiyor
Maalesef, istediğiniz dosya mevcut değil. Benim şansıma heralde :)

Tncy2616

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
0
system.img dosyasını telefona atmayı becerdim şimdi de redmi yazısı 10 saniye de bir gidip geliyor

Romu kurmadan önce system,data,vendor,cache wipe yapman gerekiyor ve format data da gerekli

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Dünkü konu GSİ rom konusu bu ise bugün geliştiriciler tarafından yayınlanan play store yüklü Port Romdur.

Hocam elinize sağlık.

Aslında buda gsi rom. Sadece gsi olarak Note 8e yüklenen ve google play eklenmiş daha sonra sistem imajı alınmış. Teorik olarak gsi ama en azından cihazımıza uyarlanmış imaj. Elinize sağlık tekrardan

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam elinize sağlık.

Aslında buda gsi rom. Sadece gsi olarak Note 8e yüklenen ve google play eklenmiş daha sonra sistem imajı alınmış. Teorik olarak gsi ama en azından cihazımıza uyarlanmış imaj. Elinize sağlık tekrardan
Teşekkürler hocam Gsi roma göre play store ve bazı uygulamalar ek olarak eklenmiş ama lag çok var o yüzden Normal Gsi yükledim ben onda çok daha az var ve güncel bir gsi hatta gecelik olduğu için bu akşamda kapalı beta çıkar Gsi olarak paylaşırlırsa konuya ekliycem aklima takilan soru gsi nasıl güncellerim sadece system img dosyası silsem sonrada günceli flaşlasam verilerimi silmeden güncellemiş olurmuyum sizce

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Teşekkürler hocam Gsi roma göre play store ve bazı uygulamalar ek olarak eklenmiş ama lag çok var o yüzden Normal Gsi yükledim ben onda çok daha az var ve güncel bir gsi hatta gecelik olduğu için bu akşamda kapalı beta çıkar Gsi olarak paylaşırlırsa konuya ekliycem aklima takilan soru gsi nasıl güncellerim sadece system img dosyası silsem sonrada günceli flaşlasam verilerimi silmeden güncellemiş olurmuyum sizce

Hiç bişey silmeyin hocam, normalde direkt sistem imajının üzerine yazılır.Ama eğer bir önceki geliştirici ilk kurduğunuz da özel bir ek yaptıysa yeni gelen gsi romda bu ek için uyumsuzluk varsa cihazınız yine açılır. Fakat sürekli çöktü ifadesi gelir.

Not : Bir konuyu atladım. Gsi rom kurarken vendor ve kernel de kurarız. O yüzden sistemden sonra cihaz açılmazsa bu ikiliyide kurmamız gerekir. Eğer wipe işlemi yaparsak zaten herşey silinir, o yüzden yapmıyoruz. Tabi şuanki konuda kernel yok sebebi geliştirici sistem dosyasını bizim cihaz üzerinden imaj almış. Kernel dahil içinde.

Son düzenleme:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam bu arada, dosyaları çıkartıp cihaza atınız demiştiniz. Yalnız sistem.img dosyası çok büyük, twrp ekranındayken bunu atmaya izin vermez. Adb push komutuyla atılabilir.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hiç bişey silmeyin hocam, normalde direkt sistem imajının üzerine yazılır. Ama eğer bir önceki geliştirici ilk kurduğunuz da özel bir ek yaptıysa yeni gelen gsi romda bu ek için uyumsuzluk varsa cihazınız yine açılır. Fakat sürekli çöktü ifadesi gelir.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam farklı Gsi kullanıyorum mesela ilk çıktığında Mi9T pro gsi yükledim şimdi ise dün çıkan Mi8 se Gsi kullanıyorum Mi8 se Gsi güncel olanı bu arada asıl demek istediğim Mi9T pro gsi üstüne Mi8 se Gsi flaşlasam sorun oluşurmu format data yapmadan cihaz farklılığından dolayı bir sorun meydana gelirmi?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bilgilendirme için teşekkürler hocam farklı Gsi kullanıyorum mesela ilk çıktığında Mi9T pro gsi yükledim şimdi ise dün çıkan Mi8 se Gsi kullanıyorum Mi8 se Gsi güncel olanı bu arada asıl demek istediğim Mi9T pro gsi üstüne Mi8 se Gsi flaşlasam sorun oluşurmu format data yapmadan cihaz farklılığından dolayı bir sorun meydana gelirmi?

Hocam sorun çıkar. Mİ9T Pro sistem dosyaları ile mi8se farklıdır. Bir yerden çakışma yapacaktır diye düşünüyorum. Ama bu işlerde deneme yanılma çok önemli. Korkmayın deneyebilirsiniz. Başka cihaza ait vendor yada kernel kurmadıkça sorun çıkmaz. Gsi rom sistem imajının güzelliği burda

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam bu arada, dosyaları çıkartıp cihaza atınız demiştiniz. Yalnız sistem.img dosyası çok büyük, twrp ekranındayken bunu atmaya izin vermez. Adb push komutuyla atılabilir.
Hocam cihaz açıkken Sd carta aktarıp cikarttim ben sonrada sd carttan yükledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sorun çıkar. Mİ9T Pro sistem dosyaları ile mi8se farklıdır. Bir yerden çakışma yapacaktır diye düşünüyorum. Ama bu işlerde deneme yanılma çok önemli. Korkmayın deneyebilirsiniz. Başka cihaza ait vendor yada kernel kurmadıkça sorun çıkmaz. Gsi rom sistem imajının güzelliği burda
Hocam tam çözemedim Gsi romları ben yeni öğrenmeye başladım gsi romları bildim kadariyla sistemler baz alınarak her cihaza kurulan rom diye biliyorum ve A ve Ab seçenekleri var tam bilmiyorum bunlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt