Yardım Miui 12 Parmak İzi Sorunu

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam teşekkür ederim gece çok geçti yazamadım. Bari elimiz alışmışken bir de EU rom deneyeyim diyorum. Malum rehber ve mesajlar uygulaması google bunlarda. Eu rom tavsiye eder misiniz? Ya da siz hangi romdan memnunsunuz hocam?
ben eu rom kullanıyorum eu romu hocam note 9 proda gayet güzel çalışıyor 9s te de iyi diye duydum

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
ben eu rom kullanıyorum eu romu hocam note 9 proda gayet güzel çalışıyor 9s te de iyi diye duydum
Hocam parmak izi yine aynı yine aynı. Hangi romu yüklediysem olmadı. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. EU rom kaldı sadece denemediğim. EU romu kursam twrpden aynı şekilde globale dönüş yapabilirim değil mi? Valla yine olmazsa cihazı bu şekilde fiyatını düşürüp satmak zorunda kalıcam. Çok canım sıkıldı. Ha bir de son çare fastbootdan rom kurmak diyorlar ama twrpden kurulan romla fastboottan kurulan rom arasında herhangi bir fark oluşacağını zannetmiyorum. Hocam sizden size zahmet eu romun recovery sürüm linkini isteyebilir miyim?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam parmak izi yine aynı yine aynı. Hangi romu yüklediysem olmadı. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. EU rom kaldı sadece denemediğim. EU romu kursam twrpden aynı şekilde globale dönüş yapabilirim değil mi? Valla yine olmazsa cihazı bu şekilde fiyatını düşürüp satmak zorunda kalıcam. Çok canım sıkıldı. Ha bir de son çare fastbootdan rom kurmak diyorlar ama twrpden kurulan romla fastboottan kurulan rom arasında herhangi bir fark oluşacağını zannetmiyorum. Hocam sizden size zahmet eu romun recovery sürüm linkini isteyebilir miyim?
hocam hepsi hikâye donanımsal bir sorun olabilir fastbottan rom atmak ile twrpden rom atmak arasında fark yok en son eu romuda deneyin olmazsa dediğiniz gibi bu cihazı elden çıkarın siz en mantıklısı note 9 pro felan alın buyrun sizin cihazın son versiyon eu romu

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
hocam hepsi hikâye donanımsal bir sorun olabilir fastbottan rom atmak ile twrpden rom atmak arasında fark yok en son eu romuda deneyin olmazsa dediğiniz gibi bu cihazı elden çıkarın siz en mantıklısı note 9 pro felan alın buyrun sizin cihazın son versiyon eu romu
Peki hocam donanımsal sıkıntı varsa forum üzerinden tamir yapan arkadaşlar var mıdır yollasak yapabilirler mi? Gerekirse kargolar yollarım.Kırıkkaledeyim ben.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Peki hocam donanımsal sıkıntı varsa forum üzerinden tamir yapan arkadaşlar var mıdır yollasak yapabilirler mi? Gerekirse kargolar yollarım.Kırıkkaledeyim ben.
siz bu romuda deneyin olmazsa tabiki forum tamircimiz var onunla görüşrüüz bu konuyu siz bi eu romuda deneyin son olarak

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
persist sıkıntı yapmış olabilir fastboottan stock rom kurun %90 sorun çözülür

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
persist sıkıntı yapmış olabilir fastboottan stock rom kurun %90 sorun çözülür
yok hocam persist ile alakalı oldugunu düşünmüyorum arkdasın parmak izi çalışıyor sadece uykudayken cihaz parmak izi okumuyor persist sıkıntılı olsa çalışmaz titremez ayrıca persist sıkıntı yapsa sadece parmak izini etkilemez sensör vs hersei etkiler ama arkadas son olarak eu romuda denesin olmazsa bende zaten mi flash ile yazılım atmasını önericektim en son çare

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
Misal 12.0.2.0 tekrar kurdum. Kurulum esnasında parmak izi ekleyim dedim hiç tepki vermiyor. Sonra cihaz açılınca kendi kendine geri geliyor ve çalışıyor. Misal geceden sabaha kadar kenarda duran cihaz ilk açılışta parmak izi ile açılıyor. Ama gün içinde elinizdeyken sıkıntı çıkıyor. Anlamadım.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Misal 12.0.2.0 tekrar kurdum. Kurulum esnasında parmak izi ekleyim dedim hiç tepki vermiyor. Sonra cihaz açılınca kendi kendine geri geliyor ve çalışıyor. Misal geceden sabaha kadar kenarda duran cihaz ilk açılışta parmak izi ile açılıyor. Ama gün içinde elinizdeyken sıkıntı çıkıyor. Anlamadım.
hocam eu romu kurmadan önce mi flash tool ile stock bi yazılım atın madem belki persistte olabilir sorun simdi bunları söyleyince bende şüphelendim bunları bana söylemeidiniz mesela sadece uyku modu dediniz

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
Hocam mi flash tool hiç kullanmadım. Hangi romu nerden yükleyecem hiç bilmiyorum. Sanırım fastboottan atıyoruz onu.

Üst Alt