Yardım Miui 12 Parmak İzi Sorunu

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
Miui 11 de böyle sıkıntım yokken miui 12 son global sürüme geçiş yapınca parmak izi kafasına göre çalışmamaya başladı. Mesela şifre ile açtıktan sonra sıkıntısız 100 kere de deneseniz çalışıyor ama atıyorum 10 dakika cihaza ellemezsem yani uykuda kalırsa ondan sonra parmak izi ile açmıyor. Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Miui 11 de böyle sıkıntım yokken miui 12 son global sürüme geçiş yapınca parmak izi kafasına göre çalışmamaya başladı. Mesela şifre ile açtıktan sonra sıkıntısız 100 kere de deneseniz çalışıyor ama atıyorum 10 dakika cihaza ellemezsem yani uykuda kalırsa ondan sonra parmak izi ile açmıyor. Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar?
Hocam mıuı 12 geçince cihaza bir fabrika ayarı yapmak gerekiyor eger cihaz yurt dısı IMEI repairli cihaz değilse size tavsiyem bi fabrika ayarında cihazı sıfırlayın

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mıuı 12 geçince cihaza bir fabrika ayarı yapmak gerekiyor eger cihaz yurt dısı IMEI repairli cihaz değilse size tavsiyem bi fabrika ayarında cihazı sıfırlayın
Hocam twrp olduğu için normal fabrika ayarı yapamıyorum. TWRP den hangilerini seçip silmem gerekiyor? Ayrıca imei repairli cihaz.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam twrp olduğu için normal fabrika ayarı yapamıyorum. TWRP den hangilerini seçip silmem gerekiyor? Ayrıca imei repairli cihaz.
Hocam imei repairli ise sakın cihazın iç ayarından felan fabrika ayarı yapmayın cihazın IMEI uçar Twrp olarak hangi twrp var cihazda sürüm model nedir Twrp nin ?

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
Hocam imei repairli ise sakın cihazın iç ayarından felan fabrika ayarı yapmayın cihazın IMEI uçar Twrp olarak hangi twrp var cihazda sürüm model nedir Twrp nin ?
3.4.1b-0530 sürüm twrp yüklü

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
3.4.1b-0530 sürüm twrp yüklü
Tamamdır hocam cihazın iç ayarlarından format data yapacaksınız wipe kısmına gelince orda format data kısmı var "yes" yazıp yaptığımız olay bu olay romu fabrika sürümüne sıfırla imeiye bişey olmaz merak etmeyin ama her ihtimale karşı backup kısmından efs yedeği alıp o yedeği pc ye atın yada hafıza kartı varsa onun içine atın o yedeği sonra format data işlemi yapabilirsiniz ve bu arada format data işlemi bütün dahili depolama veriler resimler uygulamalar dahil hersei siler bunu yapmadan önce yedeklerinizi almanız lazım

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
Eyvallah hocam format data dedim sadece açılsın yazarım tekrar. Teşekkür ederim.

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
Hocam olmadı maalesef aynı. Uzun süre uykuda kalınca parmak izi tepki vermiyor. Şifre ile açınca sıkıntısız çalışıyor parmak izi.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam olmadı maalesef aynı. Uzun süre uykuda kalınca parmak izi tepki vermiyor. Şifre ile açınca sıkıntısız çalışıyor parmak izi.
hocam hangi rom var demiştiniz cihazda kurulu olan

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8