Konu için tekrar teşekkür ederim.1-ci sayfaya aynı romun başka versiyonu eklendi. Bu esasen Google uygulama ve hizmetlerini istemeyenler için. Bu romda (MicroG_FakeStore) play market yoktur. Google ile hiç bir senkronize işlemi olmuyor.
Şifrelemeyi mi soruyorsunuzsa, twrp yeniden kurun. Android 10 için olanı.Konu için tekrar teşekkür ederim.
Acaba encrypt işlemini nasıl yapabiliriz hocam? Bu şekilde hiç güvenli olmuyor ama ROM da tam istediğim gibi. Ayarlardan ecrypt yapılmıyor, yeniden başlatıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evet hocam.Şifrelemeyi mi soruyorsunuz?
Konuda iki rom var, birinci olan pley market ve Google microG üzerinden çalışıyor.bu romda google otomatik doldurma kullanılmıyor doğru mudur?
Kullanıcıdan asılı, zaten temel grişan romu, bu romu ben iki gün kullandım, Google ile bazı problemlerim oldu, romu geliştiren şahısa yazdım, o böyle bir hatanın olmadığını yazdı. Benim kullandığım hesaplar çoğu Googleye bağlı. O yüzden bana göre orijinal grişan daha iyi. Tercih kullanıcıya bağlı.Hocam orjinal greeshan mı daha iyi bu mu acaba?