Rom MIUI 12 MicroG EDITION Android 10

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Kullanıcıdan asılı, zaten temel grişan romu, bu romu ben iki gün kullandım, Google ile bazı problemlerim oldu, romu geliştiren şahısa yazdım, o böyle bir hatanın olmadığını yazdı. Benim kullandığım hesaplar çoğu Googleye bağlı. O yüzden bana göre orijinal grişan daha iyi. Tercih kullanıcıya bağlı.
Google problemli ise zaten benim için de sıkıntı yaratır hocam :) Aslında hocam biz kendi romumuzu kendimiz yapmayı denesek nasıl olur? Deodex rom oluşturamaz mıyız miui 12 için? Daha öncelerden samsung galaxy ace için deodexed rom oluşturmuştum bunun chipsetine güvenmediğimden bir şey yapmaya korkuyorum açıkçası endonezya deodex rom gibi bir rom yapabiliriz diye düşünüyorum

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
bunun chipsetine güvenmediğimden bir şey yapmaya korkuyorum
Benim pek öyle zamanım yok rom geliştirmek için, ayrıca sizin zamanımız varsa şimdi korkusu yok, hard brick kurtarma yöntemi var artık, deneye bilirsiniz. Benim hemde tecrübem yok. Bir konu açın tecrübesi olanlar toplanın bir araya, bence iyi olur.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Benim pek öyle zamanım yok rom geliştirmek için, ayrıca sizin zamanımız varsa şimdi korkusu yok, hard brick kurtarma yöntemi var artık, deneye bilirsiniz. Benim hemde tecrübem yok. Bir konu açın tecrübesi olanlar toplanın bir araya, bence iyi olur.
Aslında evet mantıklı hocam öyleyse konu açıyorum kendi romumuzu kendimiz geliştirelim kimseye muhtaç kalmanın manası yok bence :)

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Güncelleme gelmiş hocam;

MicroG_FakeStore ile üretici yazılımı için Kişileri ve Takvim'i senkronize etmek için ayrı bir yama.

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Güncellendi