- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 14 Pro
- Meslek
- Private Driver
- Konular
- 39
Hocam günaydın EU ya mı geçtiniz siz ?Sağolun hocam.
Hocam günaydın EU ya mı geçtiniz siz ?Sağolun hocam.
Nasıl oldu bende anlayamadım ama geçtim hocam. MiRoom'da kullandığım bazı özellikleri buna nasıl getiririm onun arayışındayım amaHocam günaydın EU ya mı geçtiniz siz ?
Aslında Çveneburi hocam da Eu ya geçti ama henüz farkında değil...
Sizce getirebilir misinizNasıl oldu bende anlayamadım ama geçtim hocam. MiRoom'da kullandığım bazı özellikleri buna nasıl getiririm onun arayışındayım ama
Ben bir şans verdim hocam belki siz de bir şans verebilirsiniz
Hocam dün tam olarak yaptığım şuydu, full wipe ve format data yaptım twrp yi başlattım ve bekledim, acaba hangisini yüklesem diye. Romlar bana bakıyor ben onlara derken derken EU ya geçemedim nedense. Miroma devam ediyorum şimdilik
İyi yapmışsınız hocam. Bence de Eu ya geçmeyin. Eğer geçerseniz orada kalır diğer " Muhteşem " romları bir daha kullanamazsınız.
Hocam dün tam olarak yaptığım şuydu, full wipe ve format data yaptım twrp yi başlattım ve bekledim, acaba hangisini yüklesem diye. Romlar bana bakıyor ben onlara derken derken EU ya geçemedim nedense. Miroma devam ediyorum şimdilik
Hocam ne kadar güzel iğneliyorsunuzİyi yapmışsınız hocam. Bence de Eu ya geçmeyin. Eğer geçerseniz orada kalır diğer " Muhteşem " romları bir daha kullanamazsınız.
Bilemiyorum ki hocam çok kararsızım nerden girdim bu işlere bilmiyorum Eu,mirom,miuipro,beta,global,çin beta denemediğim kalmadı. Beta tester bile oldum ama yine de yetmedi bana çok darlandım çoookk...Ben bir şans verdim hocam belki siz de bir şans verebilirsiniz
Hocam aksine bizim gibi sade romcular muhteşem Eu yu kendimize layık görmediğimiz için geçmiyoruz.İyi yapmışsınız hocam. Bence de Eu ya geçmeyin. Eğer geçerseniz orada kalır diğer " Muhteşem " romları bir daha kullanamazsınız.
Hocam bunun sonu yok. Bir kere başlayınca bırakamıyor insanBilemiyorum ki hocam çok kararsızım nerden girdim bu işlere bilmiyorum Eu,mirom,miuipro,beta,global,çin beta denemediğim kalmadı. Beta tester bile oldum ama yine de yetmedi bana çok darlandım çoookk...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam aksine bizim gibi sade romcular muhteşem Eu yu kendimize layık görmediğimiz için geçmiyoruz.
Estağfurullah hocam. Zamanında çuvaldızı kendimize çok batırdığımız için, sizin gibi sevdiğimiz dostlara da böylesine nüktedanlıklar yapabiliyoruz.Hocam ne kadar güzel iğneliyorsunuz