Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
Bir önceki sürümde Eu Beta kurdum, pek bi akıcı gelmedi, Canlı Duvar Kağıdı da yoktu. Tam Stock Rom'a dönecektim, şu çok övülen meşhur akıllı ağ modlu Rom'u deneyeyim dedim :D gerçekten daha akıcı ve daha zevkli geldi şimdilik giggle~~

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Bir önceki sürümde Eu Beta kurdum, pek bi akıcı gelmedi, Canlı Duvar Kağıdı da yoktu. Tam Stock Rom'a dönecektim, şu çok övülen meşhur akıllı ağ modlu Rom'u deneyeyim dedim :D gerçekten daha akıcı ve daha zevkli geldi şimdilik giggle~~
Bir kaç eksiği var onlar olmasa zaten EU Beta'nın esamesi okunmaz da o eksikler can sıkıyor :D

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Bir kaç eksiği var onlar olmasa zaten EU Beta'nın esamesi okunmaz da o eksikler can sıkıyor :D
Hocam o kadar methedilen akıllı ağ modunda, yeniden başlatma sonrası twrp döngüsüne girmesi ufak tefek bir problem midir? Üstelik bu durumun kullanılan sim slotu seçili olmasına rağmen devam etmesi daha da enteresan. 8=) giggle~~

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hocam o kadar methedilen akıllı ağ modunda, yeniden başlatma sonrası twrp döngüsüne girmesi ufak tefek bir problem midir? Üstelik bu durumun kullanılan sim slotu seçili olmasına rağmen devam etmesi daha da enteresan. 8=) giggle~~
Doğru hocam son versiyonda akıllı ağ modu bazen sorun çıkarıyor bazen düzgün çalışıyor. Sanırım düzgün giden birşeyi iyileştireyim derken bozmaya başladılar :)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Doğru hocam son versiyonda akıllı ağ modu bazen sorun çıkarıyor bazen düzgün çalışıyor. Sanırım düzgün giden birşeyi iyileştireyim derken bozmaya başladılar :)
O zaman size küçük bir sır vereyim...
Eu beta her hafta üzerine koyarak biraz daha stabil hale geliyor. İnanır mısınız son 20.6.11 sürümünde en ufak bir buga bile rastlamadım. Çok şikayet edilen batarya performansı dahi en üst düzeyde.

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
O zaman size küçük bir sır vereyim...
Eu beta her hafta üzerine koyarak biraz daha stabil hale geliyor. İnanır mısınız son 20.6.11 sürümünde en ufak bir buga bile rastlamadım. Çok şikayet edilen batarya performansı dahi en üst düzeyde.
Bakalım ben ne zamana kadar sabredebilicem hocam :D Deneyip görmem lazım :D

Üst Alt