- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8 SE
- Konular
- 69
Modem dosyası lazım miroom miui12 betadayım
Takip edebildiğim kadarıyla bu forumun tozunu attıracak bir kabiliyete sahip olduğunuzu görüyorum sayın hocam. Maşallah bir geldiniz ama pir geldiniz. Ne var ki hepimizin üstadı Skorpi hocamız ve onun virüs bulaştırdığı fakir Koçara ile diğer mazlum ORD hastalarının durumuna düşmenizden korkarım. Şifası olmayan bir hastalık bu, aman dikkat...
Bu vesileyle gecikmiş te olsa ( Foruma katmış olduğunuz zarafet ,incelik ve kaliteyle birlikte ) sizi aramızda görmekten ziyadesiyle memnun olduğumu belirtmek isterim.
Akıllı ağ varDaha fazla olan özellikler neler hocam, tam olarak,gerçekten de çok merak ediyorum, teşekkürler
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Cihaz ney hocam mi 8se galiba ?Modem dosyası lazım miroom miui12 betadayım
naaıl hocam beğendiniz miModem dosyası lazım miroom miui12 betadayım
Evet cihaz mi 8 se mi room miui12 betasını şimdi kurdum süper diyebilirim bi kasma veya bi sorun göremedim şuana kadar kamerada iyileştirmede yapıldığı belli oluyor sadece modem dosyam eksikCihaz ney hocam mi 8se galiba ?
Rehber - [Mİ8SE] Android 10 Yeni Sorunsuz Modem Dosyası
Android 10 masik 9.5 te denedi çalışıyor sorunsuz wifi kopması yakınlık sensor hatası bulunmuyor artık rahat rahat kullanabilirsiniz https://drive.google.com/file/d/1eE0HtF2YVgdiDOcHlAIBfA-tcMh2KNhX/view?usp=drivesdkforum.miuiturkiye.net
mi 8 se benimde kurmamı tavsiye eder misinizEvet cihaz mi 8 se mi room miui12 betasını şimdi kurdum süper diyebilirim bi kasma veya bi sorun göremedim şuana kadar kamerada iyileştirmede yapıldığı belli oluyor sadece modem dosyam eksik
Ederim fakat modem dosyası denemem lazımmi 8 se benimde kurmamı tavsiye eder misiniz
Akıllı ağ var