Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Bülentb

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi note 5
Konular
8
Ben asla Mi Room a geçmeyi düşünemem, bir kere 20.5.14 tarihli adlandırdıkları romu, 4 gün sonra veriyorlar, bu bile benim yüklememe engel, çünkü eski rom gibi geliyor bana...onun dışında akıllı ağ diye adlandırılan sözde özellik EU Beta romda yıllardır zaten var...biri bana EU da olmayan ve beni cezbedecek bir özellik söylesin, hemen yükleyeceğim

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam beni cezbeden birkaç özellik uzun süre önce yüklemiştim eu romu, yanlışım olabilir ama bunlar eu romda yoktu,
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ona kabak demiyorlar mıydı
Ben çok eğleniyorum, sizde keyfinize bakın lütfen

Yok hocam kedinin uzanamadigi, manasında yazacaktım, öyle gitti,

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Daha fazla özellik var hocam, daha stabil, daha iyi pil var
Daha fazla olan özellikler neler hocam, tam olarak,gerçekten de çok merak ediyorum, teşekkürler

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Hocam bildirimle alakalı dediğiniz şey control centerdaki mevzu ise ben de miroom 11.0.5 kullanıyorum bende çıkıyor? Uygulamalar da patlayarak kalkıyor? Anlayamadım da :) en iyisi görüntülerle teyit edeyim. Birazdan 11.0.6 stabil güncelleme alacağım insanlara yanlış bilgi vermeyeyim hem de kendim de öğreneyim. En altta screen recorder da mevcut.
hazır bir rom üzerine tekrar oynama yapılmış romlar banada çakma gibi geliyor açıkçası. custom rom yapacaksan al orijinal yazılımı yap bizde görelim ne yapıyorsun beğenirsek kullanalım. mi room'u miui 11 de yüklemiştim ve 2 tane eksik buldum. birincisi uygulamaları doğrudan basılı tutup yukarı çekince patlayarak kaldırılması olayı mi roomda yoktu ki görsel olarak çok alıştığım bir durum. ikincisi ilk defa gelen bildirimleri normalde sola çekince sağ tarafta o bildirimin ayarını değiştirebileceğimiz, kapatabileceğimiz kısıma direkt giden tuş mi room'da çıkmıyor ki bu da çok fazla kullandığım bir durum. gel gelelim seveni de çok. tabi birde yeni arkadaşların bütün romlara "room" denmesine sebep olmasa iyi olurdu :D

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2020-05-18-16-04-20-468.mp4
    1,7 MB · Görüntüleme: 6

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Merhaba arkadaşlar şu anda Mi Note 10 telefonumda Miui miroom 11.0.3 yüklü. Android sürümü 9.
Şimdi buradan uygun sürümü indirip ilk mesajdaki gibi kurarsam sorun yaşar mıyım ? Birde atılan imei silinir mi acaba ?
Sorun yaşamazsınız hocam ve IMEI de silinmez

Sefa Varol 81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Uzun süre eu rom kullanmış biri olarak 2 3 aydır sürekli miroom kullanıyorum bana daha seri ve daha çok ekran süresi veriyormuş gibi geliyor ayrıca istediğin uygulamayı direk devredışı bırakabiliyorsun ayrıca parmak izi okuyucusu falan daha seri

Son düzenleme:

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Akıllı ağ nedir arkadaşlar? Kullanımda hiç denk gelmedim.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
hazır bir rom üzerine tekrar oynama yapılmış romlar banada çakma gibi geliyor açıkçası. custom rom yapacaksan al orijinal yazılımı yap bizde görelim ne yapıyorsun beğenirsek kullanalım. mi room'u miui 11 de yüklemiştim ve 2 tane eksik buldum. birincisi uygulamaları doğrudan basılı tutup yukarı çekince patlayarak kaldırılması olayı mi roomda yoktu ki görsel olarak çok alıştığım bir durum. ikincisi ilk defa gelen bildirimleri normalde sola çekince sağ tarafta o bildirimin ayarını değiştirebileceğimiz, kapatabileceğimiz kısıma direkt giden tuş mi room'da çıkmıyor ki bu da çok fazla kullandığım bir durum. gel gelelim seveni de çok. tabi birde yeni arkadaşların bütün romlara "room" demesine sebep olmasa iyi olurdu :D
Kesinlikle katılıyorum hocam, seveni de var, memnun olmayanlar da, işi bilen adam rom a, rom der, eğer room diyorsa, uzak durmakta yarar var

Sefa Varol 81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Akıllı ağ nedir arkadaşlar? Kullanımda hiç denk gelmedim.
Geliştirici seçeneklerinde en son da hocam wifiye geçince mobil veri otomatik olarak 2gye falan düşüyor mobil veri açınca otomatik 4.5gye geçiyor isterseniz arama yaparken mobil veri ve WiFi kapanıyor tercihinize göre yani performansa ve şarja katkısı oluyor özellikle benim gibi evinde telefon zor çeken arkadaşlar için bayağı faydalı

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Geliştirici seçeneklerinde en son da hocam wifiye geçince mobil veri otomatik olarak 2gye falan düşüyor mobil veri açınca otomatik 4.5gye geçiyor isterseniz arama yaparken mobil veri ve WiFi kapanıyor tercihinize göre yani performansa ve şarja katkısı oluyor özellikle benim gibi evinde telefon zor çeken arkadaşlar için bayağı faydalı
Bu özelliği nasıl kaçırmışım ben. Teşekkür ediyorum bilgi için.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Cumhur hocam, EUda olmayan tek bir özellik var şu an benim telefonumda olmaması giggle~~ haha-- :) bu da cezbedici değil üzücü.. 1 haftalık değişiklik tatiline çıktım, sonuna kadar eucuyuz sabaha kadar buradayız :)))))
Takip edebildiğim kadarıyla bu forumun tozunu attıracak bir kabiliyete sahip olduğunuzu görüyorum sayın hocam. Maşallah bir geldiniz ama pir geldiniz. Ne var ki hepimizin üstadı Skorpi hocamız ve onun virüs bulaştırdığı fakir Koçara ile diğer mazlum ORD hastalarının durumuna düşmenizden korkarım. Şifası olmayan bir hastalık bu, aman dikkat... facepalm~~
Bu vesileyle gecikmiş te olsa ( Foruma katmış olduğunuz zarafet ,incelik ve kaliteyle birlikte ) sizi aramızda görmekten ziyadesiyle memnun olduğumu belirtmek isterim. clap~~clap~~clap~~

Üst Alt