Hocam kutusunda ve hologramlı kare barkodlu olup doğruluğunuda internetten kontrol edebiliyorsanız ne ala. Yoksa hepsi sahte.Hocam bakın bu ilandak fotoğraf eğer ürünün kendisine ait ise batarya orijinal büyük ihtimal. Çünkü bende mi6 ya Sunwoda fabrikasının pilini almıştım performansı çok iyi çünkü halihazırda bir çok yeni Xiaomi modelde Sunwoda üretimi piller kullanılıyor. Bir bakın isterseniz satıcıyla görüşün.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam kutusunda ve hologramlı kare barkodlu olup doğruluğunuda internetten kontrol edebiliyorsanız ne ala. Yoksa hepsi sahte.
Tam anlamı ile Sunwoda olanı bulabileceğimi düşünmüyorum. Demek istediğinizi anladım. O firma yapıyor olabilir de, gerçekten o firmanın üretimimi yoksa öyle mi basılmış üzerine onu nasıl anlicaz orası muallak. Barkodu okutmak siteye yönlendiriyor ise doğrudur da. Ambalajı açmadan bunu yapamayız. Açınca da geri almıyorlar zaten.Benim cihazın kendi içinden çıkanda bile hologram yoktu ki hocamBarkodu okutmuştum sunwodanın sitesine yönlendirmişti. Hindistan da faaliyet gösteren bir firma Xiaomi ye orjinal batarya üretimi yapıyor. YouTube da izlediğim çoğu Xiaomi modelin bataryaları Sunwoda üretimi bende mi6 ya aldım epeydir kullanıyorum hala 7 saat üzeri ekran süresi veriyor bu bile orijinal olduğunun kanıtı bence
![]()
Tam anlamı ile Sunwoda olanı bulabileceğimi düşünmüyorum. Demek istediğinizi anladım. O firma yapıyor olabilir de, gerçekten o firmanın üretimimi yoksa öyle mi basılmış üzerine onu nasıl anlicaz orası muallak. Barkodu okutmak siteye yönlendiriyor ise doğrudur da. Ambalajı açmadan bunu yapamayız. Açınca da geri almıyorlar zaten.
Gönderdiğiniz linkte sorulan sorulara baktım hocam. ilk mesajlarda satıcı orjinal derken sonlara doğru sapıtmışSatıcıya sorun hocam gelen ürün fotoğraf ile aynı mı diye. Benim şansıma mi bilmiyorum ama ben anlattığım şekilde oldu batarya orijinal geldi ister şansınızı deneyin ister sorun soruşturun nasılsa geri iade mümkün takip bir gün kullanın batarya kendini belli eder hocam ben bilgi amaçlı yazmak istedim gerisi size kalmış selametle![]()
Gönderdiğiniz linkte sorulan sorulara baktım hocam. ilk mesajlarda satıcı orjinal derken sonlara doğru sapıtmış
orjinalmi diye soranlara değil demeye başlamış. TR de satıcılara hiç güvenim yok.
Bakalım ilerleyen zamanlarda buluruz belki kısmet.
Teşekkürler.
Mi max 2 7.1.1 de kaldı ama canını yediğim xiaomi 2017 model cihaza güncelleme verdi gelde yeni telefon alırken bunu göz önünde buludurma...