MIUI 11 MIUI 12 güncellemesi alacak telefonlar

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
MIUI 11'de geleceği söylenen özellikler bile tam gelmeden MIUI 12'yi konuşmak da ilginç olmuş haha--

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Hocam bakın bu ilandak fotoğraf eğer ürünün kendisine ait ise batarya orijinal büyük ihtimal. Çünkü bende mi6 ya Sunwoda fabrikasının pilini almıştım performansı çok iyi çünkü halihazırda bir çok yeni Xiaomi modelde Sunwoda üretimi piller kullanılıyor. Bir bakın isterseniz satıcıyla görüşün.

Hocam kutusunda ve hologramlı kare barkodlu olup doğruluğunuda internetten kontrol edebiliyorsanız ne ala. Yoksa hepsi sahte.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hocam kutusunda ve hologramlı kare barkodlu olup doğruluğunuda internetten kontrol edebiliyorsanız ne ala. Yoksa hepsi sahte.

Benim cihazın kendi içinden çıkanda bile hologram yoktu ki hocam :) Barkodu okutmuştum sunwodanın sitesine yönlendirmişti. Hindistan da faaliyet gösteren bir firma Xiaomi ye orjinal batarya üretimi yapıyor. YouTube da izlediğim çoğu Xiaomi modelin bataryaları Sunwoda üretimi bende mi6 ya aldım epeydir kullanıyorum hala 7 saat üzeri ekran süresi veriyor bu bile orijinal olduğunun kanıtı bence :)

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Benim cihazın kendi içinden çıkanda bile hologram yoktu ki hocam :) Barkodu okutmuştum sunwodanın sitesine yönlendirmişti. Hindistan da faaliyet gösteren bir firma Xiaomi ye orjinal batarya üretimi yapıyor. YouTube da izlediğim çoğu Xiaomi modelin bataryaları Sunwoda üretimi bende mi6 ya aldım epeydir kullanıyorum hala 7 saat üzeri ekran süresi veriyor bu bile orijinal olduğunun kanıtı bence :)
Tam anlamı ile Sunwoda olanı bulabileceğimi düşünmüyorum. Demek istediğinizi anladım. O firma yapıyor olabilir de, gerçekten o firmanın üretimimi yoksa öyle mi basılmış üzerine onu nasıl anlicaz orası muallak. Barkodu okutmak siteye yönlendiriyor ise doğrudur da. Ambalajı açmadan bunu yapamayız. Açınca da geri almıyorlar zaten.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Tam anlamı ile Sunwoda olanı bulabileceğimi düşünmüyorum. Demek istediğinizi anladım. O firma yapıyor olabilir de, gerçekten o firmanın üretimimi yoksa öyle mi basılmış üzerine onu nasıl anlicaz orası muallak. Barkodu okutmak siteye yönlendiriyor ise doğrudur da. Ambalajı açmadan bunu yapamayız. Açınca da geri almıyorlar zaten.

Satıcıya sorun hocam gelen ürün fotoğraf ile aynı mı diye. Benim şansıma mi bilmiyorum ama ben anlattığım şekilde oldu batarya orijinal geldi ister şansınızı deneyin ister sorun soruşturun nasılsa geri iade mümkün takip bir gün kullanın batarya kendini belli eder hocam ben bilgi amaçlı yazmak istedim gerisi size kalmış selametle :)

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Satıcıya sorun hocam gelen ürün fotoğraf ile aynı mı diye. Benim şansıma mi bilmiyorum ama ben anlattığım şekilde oldu batarya orijinal geldi ister şansınızı deneyin ister sorun soruşturun nasılsa geri iade mümkün takip bir gün kullanın batarya kendini belli eder hocam ben bilgi amaçlı yazmak istedim gerisi size kalmış selametle :)
Gönderdiğiniz linkte sorulan sorulara baktım hocam. ilk mesajlarda satıcı orjinal derken sonlara doğru sapıtmış :D

orjinalmi diye soranlara değil demeye başlamış. TR de satıcılara hiç güvenim yok. :)
Bakalım ilerleyen zamanlarda buluruz belki kısmet.
Teşekkürler.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Gönderdiğiniz linkte sorulan sorulara baktım hocam. ilk mesajlarda satıcı orjinal derken sonlara doğru sapıtmış :D

orjinalmi diye soranlara değil demeye başlamış. TR de satıcılara hiç güvenim yok. :)
Bakalım ilerleyen zamanlarda buluruz belki kısmet.
Teşekkürler.

Haklısınız hocam rica ederim :)

tohumadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kesmekes
Konular
0
Mi max 2 7.1.1 de kaldı ama canını yediğim xiaomi 2017 model cihaza güncelleme verdi gelde yeni telefon alırken bunu göz önünde buludurma...

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
Mi max 2 7.1.1 de kaldı ama canını yediğim xiaomi 2017 model cihaza güncelleme verdi gelde yeni telefon alırken bunu göz önünde buludurma...

Şahsen ben göz önünde bulunduracağım ve bundan sonra Xiaomi cihaz alacağımı sanmıyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt