O 23 model içinde mi8 lite var mi8 yok neden böyle bir sistem var ki?StreX hocam siz diyordunuz miui 12 redmi note 8e eylül ayında gelicek dediniz hani hocam ağustosta çıkıcakmış 23 model için
her telefon için farklı güncelleme takvimi verilicek mi 8 serilerinede gelicek içiniz rahat olsun belkide gelecek ay ilk başı geldi şimdi redmi note 8 proya verilmiş sırada RN8 var sizede yani mi 8 lite telefonlarada gelicek global kararlıO 23 model içinde mi8 lite var mi8 yok neden böyle bir sistem var ki?
mi 9 se için eu romda stabil çıktı bi bakınmi 9 se icin güncelle gelecekmi ??
Merhaba redmi note 8 pro kullanıyorum. Dün dışarıdayken güncelleme geldi, WiFi ağına bağlanmayı bekledim. Eve geldim güncelleme bildirimi hala duruyordu. Yüklemeyi başlat dedim ama uygun güncelleme bulunamadı diye bir uyarı aldım. Miui 11 de kaldım yani. Ne yapılabilir böyle bir durumdaher telefon için farklı güncelleme takvimi verilicek mi 8 serilerinede gelicek içiniz rahat olsun belkide gelecek ay ilk başı geldi şimdi redmi note 8 proya verilmiş sırada RN8 var sizede yani mi 8 lite telefonlarada gelicek global kararlı
Merhaba redmi note 8 pro kullanıyorum. Dün dışarıdayken güncelleme geldi, WiFi ağına bağlanmayı bekledim. Eve geldim güncelleme bildirimi hala duruyordu. Yüklemeyi başlat dedim ama uygun güncelleme bulunamadı diye bir uyarı aldım. Miui 11 de kaldım yani. Ne yapılabilir böyle bir durumda