Duyuru MIUI 12 Güncelleme Takvimi ve Desteklenen Cihazlar

kakao

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuz
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
0
Redmi K20 Pro kullanıyorum MIUI 12 güncelleme aracılığıyla indirdim berbat ötesiydi. Twrp ile tekrar global 11'e döndüm. Hevesli arkadaşlar çok heveslenmesin. Sağdan aşağı indirince wi-fi, mobil veri, el feneri çıkıyor soldan aşağı indirince bildirimler geliyor. İkisinin ayrı ayrı açılması saçmalık ötesi. Akıcılığı baltalıyor.

selimcitil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
18
Redmi K20 Pro kullanıyorum MIUI 12 güncelleme aracılığıyla indirdim berbat ötesiydi. Twrp ile tekrar global 11'e döndüm. Hevesli arkadaşlar çok heveslenmesin. Sağdan aşağı indirince wi-fi, mobil veri, el feneri çıkıyor soldan aşağı indirince bildirimler geliyor. İkisinin ayrı ayrı açılması saçmalık ötesi. Akıcılığı baltalıyor.
Bir tek bu mu kötü yani

kakao

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuz
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
0
Bir tek bu mu kötü yani
Tek bu değil. MIUI 11'e göre biraz daha yavaş. MIUI 11 kadar akıcı ve hızlı tepkili gelmedi bana. Gereksiz animasyonlarla ağırlaştırılmış gibi bir hissiyatı var.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Global 11.0.5.0 kullanıyorum. 3 gün önce eu romdan global stabile geçtim. Eu romun bir sorunu yoktu ama stabiller dağıtılmaya başlandığı için geri döndüm. Ayrıca şarj ve performans konusunda gayet memnunum. 22 saat önce şarja takmıştım, 7.5 saat ekran süresi alıyorum.
GPS sorunu felan var mı hocam peki. Çok sık navigasyon kullanıyorum ve sorun olsun istemiyorum.

selimcitil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
18
Hâlâ gelmedi mi 9t global Roma lcnsmsnx

VoodooWD

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi mi 9T
Konular
5
Mi 9t global roma geldi şimdi. İndiriyorum

daekyeol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
GPS sorunu felan var mı hocam peki. Çok sık navigasyon kullanıyorum ve sorun olsun istemiyorum.
Ben de çok fazla GPS kullanan biriyim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım gayet memnunum.

kdrcnkyk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadircan
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bugün Ağustos ayı listesi yayınlanmış. Bu Mi 9 SE'yi Xiaomi diye aldım ama Oppo falan herhalde? Ne gelen var ne giden güncellemelerde. Daha eski modellere bile gelirken gözümüz yollarda kaldı yapacakları işe tüküreyim.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bugün Ağustos ayı listesi yayınlanmış. Bu Mi 9 SE'yi Xiaomi diye aldım ama Oppo falan herhalde? Ne gelen var ne giden güncellemelerde. Daha eski modellere bile gelirken gözümüz yollarda kaldı yapacakları işe tüküreyim.
En azından sizin cihaz stabil hocam. Redmi Note 8 kullanıyorum telefon bildirim çubuğunda kasıyor. Ve 2020 ilk çeyreği dendi android 10 için hala gelmedi bir şey. Açıkçası bu takvime de uymazlar note 8 için. Seneye gelir artık.

Üst Alt