Bir tek bu mu kötü yaniRedmi K20 Pro kullanıyorum MIUI 12 güncelleme aracılığıyla indirdim berbat ötesiydi. Twrp ile tekrar global 11'e döndüm. Hevesli arkadaşlar çok heveslenmesin. Sağdan aşağı indirince wi-fi, mobil veri, el feneri çıkıyor soldan aşağı indirince bildirimler geliyor. İkisinin ayrı ayrı açılması saçmalık ötesi. Akıcılığı baltalıyor.
Tek bu değil. MIUI 11'e göre biraz daha yavaş. MIUI 11 kadar akıcı ve hızlı tepkili gelmedi bana. Gereksiz animasyonlarla ağırlaştırılmış gibi bir hissiyatı var.Bir tek bu mu kötü yani
GPS sorunu felan var mı hocam peki. Çok sık navigasyon kullanıyorum ve sorun olsun istemiyorum.Global 11.0.5.0 kullanıyorum. 3 gün önce eu romdan global stabile geçtim. Eu romun bir sorunu yoktu ama stabiller dağıtılmaya başlandığı için geri döndüm. Ayrıca şarj ve performans konusunda gayet memnunum. 22 saat önce şarja takmıştım, 7.5 saat ekran süresi alıyorum.
Ben de çok fazla GPS kullanan biriyim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım gayet memnunum.GPS sorunu felan var mı hocam peki. Çok sık navigasyon kullanıyorum ve sorun olsun istemiyorum.
En azından sizin cihaz stabil hocam. Redmi Note 8 kullanıyorum telefon bildirim çubuğunda kasıyor. Ve 2020 ilk çeyreği dendi android 10 için hala gelmedi bir şey. Açıkçası bu takvime de uymazlar note 8 için. Seneye gelir artık.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bugün Ağustos ayı listesi yayınlanmış. Bu Mi 9 SE'yi Xiaomi diye aldım ama Oppo falan herhalde? Ne gelen var ne giden güncellemelerde. Daha eski modellere bile gelirken gözümüz yollarda kaldı yapacakları işe tüküreyim.