Bu Fotoğrafa göre Xiaomi Haftaya Miui 12 tanıtacağı söyleniyor. Haftaya Miui 12 Çin beta romlarıda gelicek galiba
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Hocam dün bir düşündüm aslında geçmeyi bilemedim geçsem mi acabaHocam gelene kadar MiRoom betayı şiddetle tavsiye ediyorum bir bakın derim teomanonal hocamı geçirdim bile![]()
İlk güncellemeyi eu alıyor hocamHocam valla ilk çıktığı gün miroom sa miroom eu sa eu hemen geçeceğim bu cihaz için Android 10 ile gelecek ve çok ihtiyacı var cihazın merakla bekliyorum
Hocam ben geçtiğim süre ile pişman değilim normalde kullanmam ama Note 8 için kesinlikle denenmesi gereken bir rom olduğunu düşünüyorum Android 10 çıkana kadar hiç olmazsaHocam dün bir düşündüm aslında geçmeyi bilemedim geçsem mi acaba
O zaman hocam çıktığı gün bizim bir eu'muz var netİlk güncellemeyi eu alıyor hocam
Bugün bir deneyim hocam en azindan Miui 12 beta gelene kadarHocam ben geçtiğim süre ile pişman değilim normalde kullanmam ama Note 8 için kesinlikle denenmesi gereken bir rom olduğunu düşünüyorum Android 10 çıkana kadar hiç olmazsa
Bence de hocam pişman olacağınızı düşünmüyorum ama bakalımBugün bir deneyim hocam en azindan Miui 12 beta gelene kadar
Beta çıktı mı mi room a 3 gün sonra gelir hocamBugün bir deneyim hocam en azindan Miui 12 beta gelene kadar
Pazartesiye gelir hocamBeta çıktı mı mi room a 3 gün sonra gelir hocam
Akıllı Ağ modu varmış bulamadım o ayarı hocamBence de hocam pişman olacağınızı düşünmüyorum ama bakalım![]()
Mi 9 da geliştirici seçeneklerinde vardı hocamPazartesiye gelir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akıllı Ağ modu varmış bulamadım o ayarı hocam
Redmi note 8 de bulamadım hocam bi bakim geliştiricide varmıMi 9 da geliştirici seçeneklerinde vardı hocam