Ben EU beta rom kullanıyorum root yok. Bu bahsettiğiniz benim telefona yüklenir mi?Edxposed Gravitybox modülü içinde Smart Radio diye bir alan var, burdan hem akıllı ağ da bulunan özellikleri yapabiliyorsunuz hemde daha fazlası , örneğin ekstra olarak cihaz tuş kilidinde olduğunda 2G ye alıp tuş kilidi kalkınca 4.5 G ye geçebilme gibi özellikleride mevcut
en son miui 11 de kullanmıştım bir süre, bunu da değerlendirebilirsiniz.
Ben EU beta rom kullanıyorum root yok. Bu bahsettiğiniz benim telefona yüklenir mi?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni romlar için bir fırsat oldu bu benim için. Bilgi için teşekkürlerEdxposed Gravitybox modülü içinde Smart Radio diye bir alan var, burdan hem akıllı ağ da bulunan özellikleri yapabiliyorsunuz hemde daha fazlası , örneğin ekstra olarak cihaz tuş kilidinde olduğunda 2G ye alıp tuş kilidi kalkınca 4.5 G ye geçebilme gibi özellikleride mevcut
Yeni romlar için bir fırsat oldu bu benim için. Bilgi için teşekkürler
Bende çalışmadı, çalıştırabilen varmı?Edxposed Gravitybox modülü içinde Smart Radio diye bir alan var, burdan hem akıllı ağ da bulunan özellikleri yapabiliyorsunuz hemde daha fazlası , örneğin ekstra olarak cihaz tuş kilidinde olduğunda 2G ye alıp tuş kilidi kalkınca 4.5 G ye geçebilme gibi özellikleride mevcut
hocam magiskte böyle bir modül gözükmüyorRica ederim, umarım işinize yarar
kaldık mı yine miroom'ahocam magiskte böyle bir modül gözükmüyor
Kullandığınız Rom nedir, mi room and10 miui 11 de çalışmıştıBende çalışmadı, çalıştırabilen varmı?
hocam magiskte böyle bir modül gözükmüyor