Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Bu haftaki beta ile bariz gördüğüm bir şeyi yazmak istedim.
Ram şişmesi gitmiş, çoklu uygulama kullanımda oluşan takılma, uygulamalar arasında geçiş sonra dokunma sorunu, ve ciddi hız artışı var.
Mi 9t için dediklerim. Ciddi kasa altı çalışma yapılmış. Bu haftaki sürüm 10 üzerinden 10 aldı bende

Yağ gibi akıyor resmen

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Sourceforge den de dosya indirmek ölüm. Mi note 10 için yeni güncelleme gelmiş ne ota dan ne de bu adresten inebiliyor.

Bashirr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehdixan
Cihazım
Redni Note 7
Konular
46
Ben az önce kurdum, sağlık uygulaması çalışmıyor, tarayacı adı çince ve açtığımda durduruldu hatası veriyor. Temiz kurulum yapmadım, belki de o yüzdendir

harunmtunay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ha
Cihazım
mi 9
Konular
0
EU'da Akıllı ağ özelliği olduğunu iddia eden bir kaç post okudum. Denedim ama bulamadım. Var mı? Varsa nerede acaba?

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Ben az önce kurdum, sağlık uygulaması çalışmıyor, tarayacı adı çince ve açtığımda durduruldu hatası veriyor. Temiz kurulum yapmadım, belki de o yüzdendir
Ben her zaman Wipe 3 yapıyorum sıkıntı yaşamıyorum tavsiye ederim

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
EU'da Akıllı ağ özelliği olduğunu iddia eden bir kaç post okudum. Denedim ama bulamadım. Var mı? Varsa nerede acaba?
Tam olarak ne işe yarıyor muş ki acaba

harunmtunay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ha
Cihazım
mi 9
Konular
0

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Miroom'da mevcut bu özellik. Wifi kullanırken 4.5G yerine 2G de bekletebilirsiniz. Çekmeyen lokasyonlarda şarj için büyük fayda. Mobil veriyi kullanacağınız zaman 4.5G'ye otomatik geçiyor. Yukarıdaki görseli biraz incelerseniz anlayacaksınız. Akıllı ağ ile 6 saat ekran süresi alıyorsam akıllı ağsız 5 saat ekran süresi alıyorum. Defalarca denedim ciddi bir fark var. EU'ya geçmek istiyorum ara ara Miroom sık güncelleme vermiyor ama EU'da akıllı ağ yok sanırım.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8

Miroom'da mevcut bu özellik. Wifi kullanırken 4.5G yerine 2G de bekletebilirsiniz. Çekmeyen lokasyonlarda şarj için büyük fayda. Mobil veriyi kullanacağınız zaman 4.5G'ye otomatik geçiyor. Yukarıdaki görseli biraz incelerseniz anlayacaksınız. Akıllı ağ ile 6 saat ekran süresi alıyorsam akıllı ağsız 5 saat ekran süresi alıyorum. Defalarca denedim ciddi bir fark var. EU'ya geçmek istiyorum ara ara Miroom sık güncelleme vermiyor ama EU'da akıllı ağ yok sanırım.
Evet güzel bir özellikmiş macrodroid gibi programlarda yapılabilir mi acaba biraz kurcalamak lazım. Bilgi için teşekkürler

Bashirr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehdixan
Cihazım
Redni Note 7
Konular
46

İnternet zayıf olduğu için 3 wipe yapmak istememiştim. Kontrol merkezini her açtığımda donma olduğu üçün 3 wipe yaptım, sıkıntısız çalışıyor. Şimdilik bir sorun görmüyorum)

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17

Evet güzel bir özellikmiş macrodroid gibi programlarda yapılabilir mi acaba biraz kurcalamak lazım. Bilgi için teşekkürler

Edxposed Gravitybox modülü içinde Smart Radio diye bir alan var, burdan hem akıllı ağ da bulunan özellikleri yapabiliyorsunuz hemde daha fazlası , örneğin ekstra olarak cihaz tuş kilidinde olduğunda 2G ye alıp tuş kilidi kalkınca 4.5 G ye geçebilme gibi özellikleride mevcut
en son miui 11 de kullanmıştım bir süre, bunu da değerlendirebilirsiniz.

Üst Alt