- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi 9 Lite
- Konular
- 3
Bende bu romu ilk yüklediğimde epey bir süre etkinleştirmekte zorlandı fakat bir kaç denemeden sonra etkinleştirme işlemi başarılı oldu. Çift hat kullanıyorum ve online işlemlerden baktığımda fatura detayında iki adet 87 kuruşluk SMS ücreti gözüküyor. Diğer hattımda ise detayları henüz görüntüleyemiyorum.Bu sorunu nasıl düzelte bilirim?
Bugün mi.com adresinden cihazımı kilitleme denemesi yapmak istedim fakat cihazı kilitle dedikten yaklaşık 8-9 saat sonra kilitledi. Bunun romla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama romda birçok hata var gibi. Örneğin bazen forumlarda yazı yazarken yazı alanı donuyor ve ne yazdığımı göremiyorum. Ana ekrana dönüp geldiğimde ise sorun düzeliyor. Genelde Chrome uygulamasında donmalar oluyor ve aynı şekilde ana ekrana gelerek tekrar uygulamaya giriyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum. Forumda nasıl yapılacağına dair bilgi var ama yinede sistem uygulamaları güncellemesi olamaması bence bir eksik. Ayrıca güvenlik uygulaması ve belli alanlarda karanlık mod çalışmıyor yani beyaz tema ile açılıyor. Aynı şekilde sağlık uygulaması da stabil çalışmıyor ve uygulamaya girdiğimde otomatik kapanıyor. Eu romun globalden daha ileride olmasını bekliyoruz haliyle fakat bu tür eksikler biraz can sıkabiliyor. Tabi hakkını yememek lazım global sürüme göre pil çok daha verimli. Duvar kağıdı döngüsü, ultra pil tasarruf modu, arama ve mesaj uygulamasının google'ye ait olmaması gibi ekstralar oldukça güzel. Bu arada 11 stabil kullanıyorum umarım 12'de bu sorunlar olmaz. Ayrıca otomatik görevleri biraz daha özelleştirip şu saatler arası 2g'ye geç veya ultra pil tasarruf modunu aç gibi ek görevler gelmesi çok iyi olurdu.