Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

fatihist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
3
Bu sorunu nasıl düzelte bilirim?
Bende bu romu ilk yüklediğimde epey bir süre etkinleştirmekte zorlandı fakat bir kaç denemeden sonra etkinleştirme işlemi başarılı oldu. Çift hat kullanıyorum ve online işlemlerden baktığımda fatura detayında iki adet 87 kuruşluk SMS ücreti gözüküyor. Diğer hattımda ise detayları henüz görüntüleyemiyorum.

Bugün mi.com adresinden cihazımı kilitleme denemesi yapmak istedim fakat cihazı kilitle dedikten yaklaşık 8-9 saat sonra kilitledi. Bunun romla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama romda birçok hata var gibi. Örneğin bazen forumlarda yazı yazarken yazı alanı donuyor ve ne yazdığımı göremiyorum. Ana ekrana dönüp geldiğimde ise sorun düzeliyor. Genelde Chrome uygulamasında donmalar oluyor ve aynı şekilde ana ekrana gelerek tekrar uygulamaya giriyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum. Forumda nasıl yapılacağına dair bilgi var ama yinede sistem uygulamaları güncellemesi olamaması bence bir eksik. Ayrıca güvenlik uygulaması ve belli alanlarda karanlık mod çalışmıyor yani beyaz tema ile açılıyor. Aynı şekilde sağlık uygulaması da stabil çalışmıyor ve uygulamaya girdiğimde otomatik kapanıyor. Eu romun globalden daha ileride olmasını bekliyoruz haliyle fakat bu tür eksikler biraz can sıkabiliyor. Tabi hakkını yememek lazım global sürüme göre pil çok daha verimli. Duvar kağıdı döngüsü, ultra pil tasarruf modu, arama ve mesaj uygulamasının google'ye ait olmaması gibi ekstralar oldukça güzel. Bu arada 11 stabil kullanıyorum umarım 12'de bu sorunlar olmaz. Ayrıca otomatik görevleri biraz daha özelleştirip şu saatler arası 2g'ye geç veya ultra pil tasarruf modunu aç gibi ek görevler gelmesi çok iyi olurdu.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Bu sorunu nasıl düzelte bilirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uygulamalar kısmından Xiaomi SIM etkinleştirmeyi bulun ayarlarından tüm yetkileri alın ve bildirimleri kapatın. Bir daha ne sms göndererek ücret yansır ne de ekrana uyarı gelir.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Yurtdışı sms açık mı? Hat kontörlü ise kontör var mı?
Üstat ben Turkcell kullanıyorum ne yaptıysam sim etkinleştirme olmadı üstüne bir de yurtdışına sms gittiği için sürekli ücret yansıdı. Turkcell ile defalarca görüştüm yurtdışı sms gönderiminin kısıtlamasıyla ilgili birşey yok dediler sadece sms açma kapatma varmış o da hepsini kapsıyormuş yani yurt dışı sms açtırma yada kapattırmak diye birşey yok. Maalesef bu Xiaomi nin kronik sorunu. Bende etkinleştirmekten vazgeçip nasıl kapatırız üzerine uğraştım ve arkadaşa tarif ettiğim şekilde çözdüm. Bilgi amaçlı paylaşmak istedim.

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Üstat ben Turkcell kullanıyorum ne yaptıysam sim etkinleştirme olmadı üstüne bir de yurtdışına sms gittiği için sürekli ücret yansıdı. Turkcell ile defalarca görüştüm yurtdışı sms gönderiminin kısıtlamasıyla ilgili birşey yok dediler sadece sms açma kapatma varmış o da hepsini kapsıyormuş yani yurt dışı sms açtırma yada kapattırmak diye birşey yok. Maalesef bu Xiaomi nin kronik sorunu. Bende etkinleştirmekten vazgeçip nasıl kapatırız üzerine uğraştım ve arkadaşa tarif ettiğim şekilde çözdüm. Bilgi amaçlı paylaşmak istedim.

Dijital operatörde yurtdışı işlemleri var orayı kontrol eder misiniz?

Sheezus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sheezus
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
0

önceki sürüm de bostayken bile sarj gitmiyordu. bu yeni sürümü gece yukledim %100 sarj yapip arkaplandaki tum uygulamalari kapadim. sabaha %10 eksik şarjla uyandim. hücre bekleme baya şarj yemiş. hâlbuki bütün hafta evdeydim onceki sürümde hic boyle olmamisti sadece yeni sürüme guncelledim. hucresel bekleme şebeke ile alakalı ama onceden boyle bir sorunum yoktu uyumadan önce hangi sarjla biraktiysam sabahta aynı şarjla uyaniyordum bu yeni sürümden mi kaynaklandi anlayamadim?

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Dijital operatörde yurtdışı işlemleri var orayı kontrol eder misiniz?
Üstat sms gidiyor hatta birçok deneme yaptığım için her seferinde gidiyor ve faturaya ücret yansıyor. Sorun giden sms Xiaomi serverlarında onaylanmıyor ve haliyle sim kart etkinleşmiyor. Zaten vazgeçtim artık devre dışı bıraktım. Turkcell yurtdışı işlemler kısmında da elle tutulur birşey yok.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8

önceki sürüm de bostayken bile sarj gitmiyordu. bu yeni sürümü gece yukledim %100 sarj yapip arkaplandaki tum uygulamalari kapadim. sabaha %10 eksik şarjla uyandim. hücre bekleme baya şarj yemiş. hâlbuki bütün hafta evdeydim onceki sürümde hic boyle olmamisti sadece yeni sürüme guncelledim. hucresel bekleme şebeke ile alakalı ama onceden boyle bir sorunum yoktu uyumadan önce hangi sarjla biraktiysam sabahta aynı şarjla uyaniyordum bu yeni sürümden mi kaynaklandi anlayamadim?
Wipe Dalvik / Cache yapar mısınız?

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Mix2 20.5.15 güncellemesinden sonra yağ gibi akıyor. Pil tüketimini henüz test edemedim. Mix2'ciler güncellemeyi düşünmeden yapsın.

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31

3.5 yıldır yüzlerce farklı rom attım benim hesapta hiç sorun olmadı ama bu sorunu yaşayan kişi sayısı da çok

Üst Alt