Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
arkadaşlar güncelleme yaptım twrp ekranına attı yıne bütün veriler silindi gecen cuma iş yerinde güncelledim yine çöktü akşama kadar telefonsuz kaldım her ota dan güncelleme böyle olacaksa yandık verileri kaybetmeden otadan ve herhangi bir yöntem ile nasıl güncelleriz

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
arkadaşlar güncelleme yaptım twrp ekranına attı yıne bütün veriler silindi gecen cuma iş yerinde güncelledim yine çöktü akşama kadar telefonsuz kaldım her ota dan güncelleme böyle olacaksa yandık verileri kaybetmeden otadan ve herhangi bir yöntem ile nasıl güncelleriz
Linkten indirerek

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Mi 8 telefonum da 20.5.14 güncellemesinde hala arada kasılma ve donmalar yaşıyorum. Ayrıca saat 13:30 civarında şarjdan çıkarttım batarya 1 saatte %80e düştü sanki batarya ve donmalar için bir düzeltme yok bu güncellemede.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Mi 8 telefonum da 20.5.14 güncellemesinde hala arada kasılma ve donmalar yaşıyorum. Ayrıca saat 13:30 civarında şarjdan çıkarttım batarya 1 saatte %80e düştü sanki batarya ve donmalar için bir düzeltme yok bu güncellemede.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hi~~hi~~

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Mi8deki kasma donmalar bayağı bir düzelmiş bu güncellemeyle bence. Pil konusunda bir şey söylemek için erken

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Valla benim anladığıma göre, Mi6 ya ancak Android 10 gelince verecekler, demekki bu durumda Mi6 Android 10 alacak gibi gözüküyor...
koskoca RevOS daha iyi biliyordur diye düşünüyorum, yoksa neden böyle bir şey yazsınlar ki

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Mi6 android 10 alıyorsa otomatikten Mix2'ninde alması gerekiyor. Mi6'ya verip Mix2'ye vermeme gibi bir durum olursa Xiaomi kendini alçaltır.

Romun telefonunuz için geliştiricisi var fakat telefonunuza Android 10 gelmediği için kendisi de beklemede. O yazıya çok takilmayin bı kaç haftaya değiştirilir

Bencede dediğiniz gibi olur, yani olması lazım. Planlanan 2 android yükseltmesini aldı.

denizkhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Deniz
Cihazım
HTC One M7
Konular
0
Dostlar merhaba,
Mi10 Pro 5G cihaz kullanıyorum. Bo model cihazına Miui 12 beta sürümü yükleyen var mı.?
Yaşadığınız sorunlar var mı.? Tavsiye eder misiniz.?
Teşekkürler.

Üst Alt