- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9 Lite / Mi5s
- Konular
- 31
Geç gelmişti doğru, şuanki rom da sayfada gözükmüyor yüklenirGeçen hafta gelmişti hocam
Geç gelmişti doğru, şuanki rom da sayfada gözükmüyor yüklenirGeçen hafta gelmişti hocam
Linkten indirerekarkadaşlar güncelleme yaptım twrp ekranına attı yıne bütün veriler silindi gecen cuma iş yerinde güncelledim yine çöktü akşama kadar telefonsuz kaldım her ota dan güncelleme böyle olacaksa yandık verileri kaybetmeden otadan ve herhangi bir yöntem ile nasıl güncelleriz
linkten indirip yuklerken hangi işlemleri yapaçagizLinkten indirerek
Advance wipe tan dalvik ve cache ( 2 wipe ) temizleyin sonra install den romu atınlinkten indirip yuklerken hangi işlemleri yapaçagiz
Mi 8 telefonum da 20.5.14 güncellemesinde hala arada kasılma ve donmalar yaşıyorum. Ayrıca saat 13:30 civarında şarjdan çıkarttım batarya 1 saatte %80e düştü sanki batarya ve donmalar için bir düzeltme yok bu güncellemede.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla benim anladığıma göre, Mi6 ya ancak Android 10 gelince verecekler, demekki bu durumda Mi6 Android 10 alacak gibi gözüküyor...
koskoca RevOS daha iyi biliyordur diye düşünüyorum, yoksa neden böyle bir şey yazsınlar ki
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Romun telefonunuz için geliştiricisi var fakat telefonunuza Android 10 gelmediği için kendisi de beklemede. O yazıya çok takilmayin bı kaç haftaya değiştirilir