- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Konular
- 10
Mi9 se telefon
telefon modelin ne
telefon modelin ne
Merhaba hocam, Mi 10 Pro için MIUI 12 indirme bağlantıları silinmiş.Üstadlar merhaba,
Mi 10 Pro linkinden MiMix 3 yazılımı indiriliyor. Rica etsem linki düzeltme şansınız var mı.?
Teşekkürler.
Redmi note 7 var elimde root atacam arkadaşlar sağlam kaynak atarsanız sevinirim
Üstadım ilgine teşekkür ederim. Bahsedilen 12 Mayıs tarihindeki güncellemeyi bekleyelim mi yoksa link ekleme durumu olur mu.?Merhaba hocam, Mi 10 Pro için MIUI 12 indirme bağlantıları silinmiş.
Rehber - Redmi Note 7 - Magisk ile Root
Merhaba arkadaşlar; işlemler; 1. Cihaza bu konudaki TWRP yükleyin; Pie ; Recovery - Redmi Note 7 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı Farklı bir twrp için bu anlatım geçerli değildir) Android 10; Recovery - [Android 10] Redmi Note 7 - Twrp 3.4.0-0 Beta Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]...forum.miuiturkiye.net
Rica ederim hocam, rom yayımlanırsa link eklenecektir.Üstadım ilgine teşekkür ederim. Bahsedilen 12 Mayıs tarihindeki güncellemeyi bekleyelim mi yoksa link ekleme durumu olur mu.?
Tekrar teşekkürler.
İndirme yapmak için kullandığınız uygulamaların izinler kısmını kontrol edin hocam depolama izinler kapalı büyük ihtimal ondan böyle hatalar alıyorsunuzArkadaşlar format data falan yaptım. Temiz kurulum olsun diye. Telefona ne play store dan ne internetten hiçbir şey inmiyor. WhatsApp yedekleri de hazırlanıyor diyip kalıyor. Depolama ile ilgili bi sorun mu var acaba? Yardım lütfeen
20.5.7 eu sürümü çok kasıyor mix2 de. Önceki buglar giderilmiş fakat telefon çok kasıyor, bildirim panelini indirirken bile kasıyor, ekran kilidi açma animasyonu hem geç tepki veriyor hemde kasıyor, chrome bile kasıyor, kısacası olmamış
Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Doğrusu ben temiz kurulum yapmadın, o kadar uygulamayı tekrar yüklemeye falan üşendim fakat temiz kurulum artık tek seçenek gibi görünüyor.Ben temiz kurulum yaptım. Hiçbir sorun yok şuan bir önceki sürümden çok daha iyi gözüküyor. Oyunlardan çıkarken gene çok ufak bir kasma var. Bir türlü halledilemedi şu sorun. Miui 11'den beri devam ediyor bu sorun. Sistem arayüzü durdurdu sorunu şuan halledilmiş gibi görünüyor ama biraz daha kullanmak gerekiyor bunu anlamak için. Yedekten uygulama çekmedim her uygulamayı, ayarı tek tek yaptım bir sorun olmaması için. Şuanlık iyi gözüküyor. 20 hazirana kadar artık ne gelirse.
Telefonu yeniden başlatın öyle deneyin.xiaomi.eu_multi_MI9SE_20.5.7_v12-10 Bu güncelleme ile birlikte şuan tam ekran haraketleri çalışmıyor.