Evet tam ekran hareketleri ve son uygulamalar çalışmıyor. Ama wifi'ye bağlandım ben hocam. Cihaz Mi 8Tam ekran hareketleri,son uygulamalara girilemiyor .Tel mi 8
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kurunca bilgilendirir misiniz tutuştum oturduğum yerdeBen idm ile pcden 3 4 deneme sonrası başarabildim 1.6mb/s hızla indiriyor ancak idmye link ekledikten sonra biraz bekleyin hemen indirmeye başlamıyor.
Düzelttim hocam.modemden kaynaklanmışEvet tam ekran hareketleri ve son uygulamalar çalışmıyor. Ama wifi'ye bağlandım ben hocam. Cihaz Mi 8
Bu şekilde sanırım temiz kurulum olmuyor. Format data buglar konusunda çok önemli diye biliyorum. Yanlışsam düzeltirimBurada yazılanları aynısını yaptım
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende de bu şekilde malesef
Evet üstad. Temiz kurulum yaptım, tam ekran hareketleri çalışmıyor bir de son kullanılan uygulamalar açılmıyor. Bakınıyorum biraz daha başka hata görürsem yazarım yine.Tam ekran hareketlerinde sıkıntı var mı hocam?