- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Hayırlı olsun hocamMillet alev alev yanıyor hocam mi 8 için romu indirdim kuruluma geçtim çok şükür
Hayırlı olsun hocamMillet alev alev yanıyor hocam mi 8 için romu indirdim kuruluma geçtim çok şükür
şart değil wipe dalvik cache system data yapın yeterli ayrıca yorumları okuyarak yeni yorum yapalımHocam format data yapmak sartmi telden indirip kuracağım eger format data yaparsam romda silinir yukleyemem teldeki romda gider
Hocam linkleri salın da biz de indirek cidden site çöktü yanıt vermiyor sourceforge.net
Mi8 se de indirmeyi başarabilmiş var mıHocam format data yapmak sartmi telden indirip kuracağım eger format data yaparsam romda silinir yukleyemem teldeki romda gider
Ben idm ile pcden 3 4 deneme sonrası başarabildim 1.6mb/s hızla indiriyor ancak idmye link ekledikten sonra biraz bekleyin hemen indirmeye başlamıyor.Mi8 se de indirmeyi başarabilmiş var mı
Tam ekran hareketlerinde sıkıntı var mı hocam?Millet alev alev yanıyor hocam mi 8 için romu indirdim kuruluma geçtim çok şükür
Burada yazılanları aynısını yaptımTemiz kurulum yaptınız mı hocam?
bende de bu şekilde malesefTam ekran hareketleri,son uygulamalara girilemiyor .Tel mi 8
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi