- Adım
- proff
- Cihazım
- general mobi
- Konular
- 5
Çok teşekkür ederim.
Rica ederim hocam ne demekÇok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.
Rica ederim hocam ne demekÇok teşekkür ederim.
Bu hafta note 7 için güncelleme yok galibaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur...
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...
Tüm cihazlar için Bootloader kilidini açma işlemi aynıdır.
Rehber - Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net
Recovery - Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.
Ufak tefek hatalarımız olabilir sizlerde geri bildirimler yaparsanız bu sorunları güncelleriz. Ayrıca yeni model isteklerini yorum atarak bildirirseniz onları da ekleriz. - Bu aracı kullanmak için bootloader kilidiniz açık olmalıdır. * Araç sizin yerinize tüm yükleme işlemlerini yapıyor...forum.miuiturkiye.net
Kurulum
Twrp üzerinden Wipe>Advanced Wipe bölümünden Cache, Dalvik&Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.
Ardından tekrardan Wipe>Format Data (yes) yapıp Reboot>Recovery işlemini yaptıktan sonra romu yükleyebilirsiniz.
NOT: Cihaz fastboot'a düşerse bu işlemi yapmalısınız.
Rehber - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Önemli Not
20 Haziran 2020'den sonra Mi 6, Redmi Note 5, Mi 6X, Mi Note 3, Mi Mix 2 için haftalık beta güncelleme durdurulacaktır.
5 Eylül 2020'den sonra
Mi 8, Mi 8 Explorer Sürümü, Mi 8 Pro (UD), Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Max 3, Mi Mix 3, Mi Mix 2S için haftalık beta güncelleme durulacaktır.
MIUI 12 EU Beta İndirme Bağlantısı
İndirme Bağlantısı (1)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirime Bağlantısı (2)
MIUI 12 EU Kararlı Rom
MIUI 11 EU Kararlı Rom
Note 6 pro için eu beta çıkmıyor hocam maalesefSelam, note 6 pro için link göremedim yok mu yoksa çıkmadı mı ben mi bulamıyorum miui12? stabil veya beta farketmez..
Maalesef cihazı kullananlardan bilgi alırsanız daha verimli olacaktır hocamListede yazıyordu ya.. Önerebileceginiz alternatif bir custom rom var mı peki? eu rom görselliğine benzer batarya konusunda zorlamayacak?
Hocam bende güncelleme sayfası gözükmüyor nedendir sizce ?Maalesef cihazı kullananlardan bilgi alırsanız daha verimli olacaktır hocam
Güncelleme sayfasından kastınız nedir hocamHocam bende güncelleme sayfası gözükmüyor nedendir sizce ?