- Adım
- proff
- Cihazım
- general mobi
- Konular
- 5
Magisk yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz rica etsem
Hata almıyorum hocam magiski flashliyorum yüklüyor ama telefon açılmıyor bootanimationda kalıyor sonraNasıl bir hata alıyorsunuz hocam?
Farklı bir Magisk sürümü yüklemeyi deneyebilirsiniz.Hata almıyorum hocam magiski flashliyorum yüklüyor ama telefon açılmıyor bootanimationda kalıyor sonra
Teşekkür ederim hocam deneyeceğim bir sorum daha olucakti romun kendi guncelleyicisi nedense 100de 100de takılı kalıyor bendemi sorun acabaFarklı bir Magisk sürümü yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Ana Başlık - Magisk Tüm Sürümler İndirme Bağlantısı
Magisk yükleme/kaldırma dosyaları. Kurulum v22.0 sonrası sürümler için ait apk dosyasını yükleyiniz. v21.4 öncesi sürümler için yüklemek/kaldırmak istediğiniz Magisk sürümünü TWRP üzerinden yükleyiniz. Magisk v27.0 apk Magisk v26.4 apk Magisk v26.3 apk Magisk v26.2 apk Magisk v26.1 apk...forum.miuiturkiye.net
Teşekkür ederim hocam deneyeceğim bir sorum daha olucakti romun kendi guncelleyicisi nedense 100de 100de takılı kalıyor bendemi sorun acaba
Hocam benim cihaz mi 9 hicbirsey yapmadan telefonu kapatip acarken acilmiyir bootanimation da duruyor oylebende de takılıyor, öyle bırakıyorum. bi kaç saat sonra tamamlanıyor.
Hocam Ana ekrandayken basili tutun ekrana alt tarafta duvar kagitlari olucak oraya basinca oradan gorursunuzmi9t'ye güncellemeyi kurdum. Ayarlar > Uygulamalar içerisinde super duvar kağıdı uygulamasını görüyorum nasıl etkinleştirebilirim bunu?
Çok teşekkür ederim.Hocam Ana ekrandayken basili tutun ekrana alt tarafta duvar kagitlari olucak oraya basinca oradan gorursunuz