Haber MIUI 12 Erken Erişim Başvuruları Kısa Süreliğine Açıldı!

Xiaomi nin android tabanlı arayüzü MIUI ın yeni sürümü MIUI 12 Yarın tanıtılıyor.

MIUI 12 için kısa süreliğine erken erişim başvuruları başladı.
Başvuru süreci Çin saati ile 27 Nisan 2020 Saat 00:00 da başlayıp 27 Nisan 2020 Saat 24:00 da bitecek.

(Türkiye saati ile 26 Nisan 2020 saat 19:00 ile 27 Nisan 2020 Saat 19:00 arası)

Gelin şimdi bu başvuruyu nasıl yapacağınızı anlatalım.

UYARI
Bu başvuru Çin sürümü içindir.

İlk olarak WeChat uygulamasını indirip giriş yapıyoruz. Ardından MIUI isimli resmi kanala "MIUI12" yazıp gönderiyoruz. Gelen kodu kopyalıyoruz.

s

Mi Community nin Çin için olan sürümüne girip aşağıdaki yolları izliyoruz.

Burda cihazımızı seçip kopyaladığımız kodu giriyoruz.

Şu ekranla karşılaşırsak başvuru başarılı demektir.

Burdan sonra tek yapmamız gereken başvurunun onaylanmasını beklemek. Yarınki lansmandan sonra kontrol edin.

Eğer mi community nin Çin için olan sürümü sizde yüklü değil ise WeChat den gelen mesajın sonundaki linkle de gerekli sayfaya ulaşabilirsiniz

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Mi pilot olarak global beta basvuru yaptım bende çin versiyon olmadıpı için

ProfAdam30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Silinen hesa
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
2
Mi pilot olarak global beta basvuru yaptım bende çin versiyon olmadıpı için
Hocam merhaba sizin WeChat kullanıyor musunuz ben bi türlü kayıt olamadım hata veriyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Elinize sağlık hocam.

Eline sağlık hocam, oldukça açıklayıcı olmuş. Böyle güzel anlatımdan sonra ben yapamadım diyen olmaz sanırım clap~~

İlk başta kayıt olmayı düşündüm sonra vazgeçtim, 1 2 ay içinde eu rom da miui 12 görmeye başlarız zaten, erkenden sıkılmaya gerek yok :D
Ben yapamadım hocam angel~~

Başvurunun onaylanması için bir test yapacağını ve benim bu testten 80 üzerinde puan almamı istedi. Test tamamen Çince. Googledan İngilizce olarak ve Türkçe olarak denedim. Çok saçma, alakasız kelimeler ile karşılaştım. Testte 50 puanı geçemedim. En iyisi beklemek. Birkaç güne çıkacaktır.

Hesene.72

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
14
Mi note 10 pro kullanıyorum buda kapsam içinde mi ve
Çin beta kurup ondan sonra mi kayıt yapiyoruz

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Elinize sağlık hocam.

Ben yapamadım hocam angel~~

Başvurunun onaylanması için bir test yapacağını ve benim bu testten 80 üzerinde puan almamı istedi. Test tamamen Çince. Googledan İngilizce olarak ve Türkçe olarak denedim. Çok saçma, alakasız kelimeler ile karşılaştım. Testte 50 puanı geçemedim. En iyisi beklemek. Birkaç güne çıkacaktır.
2 saattir testi geçmeye çalışıyorum maksimum 54 puan yapabildim. Şuan bu firmaya küfür etmemek için herhangi bir neden göremiyorum kendimi zoe tutuyorum vallahi. Bu kadar saçma sapan bir sistem olabilir mi ya. Herşey çince açın adam gibi beta kaydını herkese. Global kullanıcılar adamların umrunda bile değil. Varsa yoksa çin. Miui iyi güzel ama bunların bu saçma sapan politikaları yüzünden bir daha asla bulaşmayacağım Xiaomi'ye. Oneplus en iyisi.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
2 saattir testi geçmeye çalışıyorum maksimum 54 puan yapabildim. Şuan bu firmaya küfür etmemek için herhangi bir neden göremiyorum kendimi zoe tutuyorum vallahi. Bu kadar saçma sapan bir sistem olabilir mi ya. Herşey çince açın adam gibi beta kaydını herkese. Global kullanıcılar adamların umrunda bile değil. Varsa yoksa çin. Miui iyi güzel ama bunların bu saçma sapan politikaları yüzünden bir daha asla bulaşmayacağım Xiaomi'ye. Oneplus en iyisi.
Bende 50sefer denedim ama sonuç hep hüsran.
Çin milliyetçiliği angel~~

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Böyle bir şey çıkıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-27-03-30-52-499_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-04-27-03-30-52-499_com.android.chrome.jpg
    151,9 KB · Görüntüleme: 30

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Çin sürümüne neden kayıt olmak istiyorsunuz ki? Bence zaten çıkınca paylaşılır.

Hesene.72

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
14
hocam we chat icin bana referans olurmusunuz

Üst Alt