- Adım
- Elektronik
- Cihazım
- poco f2 pro
- Meslek
- Elektronik
- Konular
- 26
Eu karalı da var indirme linkiBana gelmedi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eu karalı da var indirme linkiBana gelmedi
Bende global 11.0.9.0 yüklü uygun güncelleme yok diyor. 12 güncelleme gelmişti batarya pil ömrü çok kötü denildiği için güncellememiştim. Bakalım düzgün bir güncelleme gelirse yükleriz. Yohsam böyle iyi macera aramayalım kendimize.mıu 12.0 .0.2 sürümü ota olarak gelen varmı başladımı verilmeye
bende 11.0.11.0 vardı çıktığı gibi 12.0.2.0 ı yükledim pilde ciddi farketti çünkü 11.11 cidden çekiyordu, 12 de ise ben şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım hatta başta yüklendikten sonra cihaz açılınca dondu kastı falan sonra fabrika ayarlarından sıfıra döndürünce cihaz kendine geldi ve şuana kadar maşallah tıkır tıkır ama geri çekmişler işte nedense..Bende global 11.0.9.0 yüklü uygun güncelleme yok diyor. 12 güncelleme gelmişti batarya pil ömrü çok kötü denildiği için güncellememiştim. Bakalım düzgün bir güncelleme gelirse yükleriz. Yohsam böyle iyi macera aramayalım kendimize.
bende 11.0.11.0 var daha halen 12 gelmedi 2021 gircez daha yok daha bide android 11 alıcak diyolar daha 10 u alamadık adam akıllıbende 11.0.11.0 vardı çıktığı gibi 12.0.2.0 ı yükledim pilde ciddi farketti çünkü 11.11 cidden çekiyordu, 12 de ise ben şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım hatta başta yüklendikten sonra cihaz açılınca dondu kastı falan sonra fabrika ayarlarından sıfıra döndürünce cihaz kendine geldi ve şuana kadar maşallah tıkır tıkır ama geri çekmişler işte nedense..
Dediğiniz gibi geri çekmişler demekki bir sorun var. Xiaomi miui güncellemelerine güvenilmiyor, iyi çalışan cihazı hiç edebiliyorlar. Amaçları da zaten bu olmalı, cihazı boz müşteri yenisini alsın.bende 11.0.11.0 vardı çıktığı gibi 12.0.2.0 ı yükledim pilde ciddi farketti çünkü 11.11 cidden çekiyordu, 12 de ise ben şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım hatta başta yüklendikten sonra cihaz açılınca dondu kastı falan sonra fabrika ayarlarından sıfıra döndürünce cihaz kendine geldi ve şuana kadar maşallah tıkır tıkır ama geri çekmişler işte nedense..
Dediğiniz gibi geri çekmişler demekki bir sorun var. Xiaomi miui güncellemelerine güvenilmiyor, iyi çalışan cihazı hiç edebiliyorlar. Amaçları da zaten bu olmalı, cihazı boz müşteri yenisini alsın.
bende 11.0.11.0 vardı çıktığı gibi 12.0.2.0 ı yükledim pilde ciddi farketti çünkü 11.11 cidden çekiyordu, 12 de ise ben şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım hatta başta yüklendikten sonra cihaz açılınca dondu kastı falan sonra fabrika ayarlarından sıfıra döndürünce cihaz kendine geldi ve şuana kadar maşallah tıkır tıkır ama geri çekmişler işte nedense..
Snapdragon cihazlarda IMEI onarma veya IMEI yazma düzeltme ne derseniz artık zordur. Bunun için "snapdragon IMEI repair" tarzında Google da arama yapabilirsiniz. Yasal olmadığı için forumlarda anlatılıyor, zorda bir iş cihazı bozabilirsiniz. Bir telefoncudan yardım alabilirsiniz.Bende resmi note 8 var ama başka bir cihazın IMEI atılmış nasıl güncelleyebilirim