- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi note 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 3
Hayırlısı olsum
Duzeltme guncellemesi bana gelirmi? Ben OTA'dan indirdim cunkuBu güncelleme "Kararlı Global Beta" adındaki bir güncelleme.
İlk önce güncellemeyi belirli kişilere yollayıp onlardan geri bildirim alıp hataları düzeltiyorlar,sonra tam sürümü getiriyorlar. Fark ettiyseniz gelen hiçbir özelliği göstermemişler sadece Android 10 yazmışlar. Tam sürüm gelince hepsi yazacaktır.OTA linki olmaması BETA olduğuna dair bir kanıt zaten.
Tahminen 1-2 haftaya gelecektir.
Yukarıdaki link recovery rom linki sizin bunu kurabilmeniz için TWRP yüklü olmak zorunda diğer bir yöntem OTA linkinden indirip Ayarlardan kurabilirsiniz OTA linki de henüz hiç bir yerde yok. Yani siz ayarlardan sistem güncellemeye girip dosya seçiyorsunuz ya o indirdiğiniz dosya yanlış doğru dosyanın linki henüz yok o dosyanın linkinin üzerinde OTA Apply yazar Recovery Rom u bu şekilde kuramazsınız.
hocam eu stabil iyi fakat whatsap da çok bildirim gelince cevapla butonu daralıyorTeşekkürler hocam bende 12.0.2 Çin yükledim öğlen sıkıntı yok.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Zipi indirip güncellesem olmaz yaniGüncelleme Global Beta sadece belli sayıda verip geri çekiliyor