Hiç bilmiyorum o işleri ya root atmam lazım önce tabiTwrp kurup romu yükleyebilirsiniz
Ben memnunum hocam nasıl yorumlar gördünüz ki?Bekleyin dostlar iyi yorum gormedim
Orjinal recovery dediğin yer neresi tam olarakbende romu indirip 4 adet redmi note 8 cihaza yükledim hiçbir sıkıntı olmadı cihazların ikisi türkiye garantili ikisi imei repair yapılmış yurtdışı cihazıydı bunların hiçbirisinde twrp yüklü değildi orjinal recoveryden yükledim sadece bu romun cihazınızındaki romla aynı olduğuna dikkat edin bu global rom cihazınızda Endonezya eea avrupa veya rus romu yüklüyse bu rom uymaz bazı arkadaşlar hata alıyor sadece bu sebebten dolayı hata oluyor cihazınızda global rom yüklüyse kesinlikle hatasız yüklersiniz imeiniz gitmez cihaz rom yükledikten sonra10 dakika bekledikten sonra açılıyor panik yapmayın.
Güncelleme doğrulanamıyor diyorbende romu indirip 4 adet redmi note 8 cihaza yükledim hiçbir sıkıntı olmadı cihazların ikisi türkiye garantili ikisi imei repair yapılmış yurtdışı cihazıydı bunların hiçbirisinde twrp yüklü değildi orjinal recoveryden yükledim sadece bu romun cihazınızındaki romla aynı olduğuna dikkat edin bu global rom cihazınızda Endonezya eea avrupa veya rus romu yüklüyse bu rom uymaz bazı arkadaşlar hata alıyor sadece bu sebebten dolayı hata oluyor cihazınızda global rom yüklüyse kesinlikle hatasız yüklersiniz imeiniz gitmez cihaz rom yükledikten sonra10 dakika bekledikten sonra açılıyor panik yapmayın.