MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

aalperdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Arkadaşlar yeni bir 11.0.11.0 indirme bağlantısı var resmi forumda ve kurulmasında sıkıntı yok. Bu neyle ilgili olabilir. Bir fid mi yayınladılar acaba.

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Şarj bitiminde pil kullanimini paylasir misin? Ekran acik suresi falan
Şarj yarın akşam biter, unuturum arada kaynar. Şu anki durum bu. Bugün üçüncü gün ama ben telde bazı şeyleri kısıtlayıp kullanıyorum. Telefonu aldığımdan beri böyle kullanıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-19-10-54-18-190_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-19-10-54-18-190_com.miui.securitycenter.jpg
    882 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2020-11-19-10-54-56-538_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-19-10-54-56-538_com.miui.securitycenter.jpg
    882,4 KB · Görüntüleme: 27

aalperdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Görünüşe göre 11.0.11.0 geri verildi ve güncellemeyi şu an yaptım. Resmi forumda çok önceden indirmiş olduğum ota miui 12 güncellemesini yapmaya çalıştığımda da, beta versiyona geçiş yapamazsınız uyarısı veriyor. Sanırım 11.0.11.0dan 12ye geçiş için düzeltme gelmek üzere.

murathak198555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat Hak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Görünüşe göre 11.0.11.0 geri verildi ve güncellemeyi şu an yaptım. Resmi forumda çok önceden indirmiş olduğum ota miui 12 güncellemesini yapmaya çalıştığımda da, beta versiyona geçiş yapamazsınız uyarısı veriyor. Sanırım 11.0.11.0dan 12ye geçiş için düzeltme gelmek üzere.
11.0.11.0'dan 11.0.11.0'a mı güncellendiniz Emin misiniz? Ne telegramda ne de resmi mi forumunda buna dair bir şey görremedim yanlış anlamayın.

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Merhabalar Hindistan Romundan kastettiğiniz MIUI 11.0.6.0 Kararlı sürümü mü acaba? Çünkü halen bana da miui 12 güncellemesi gelmedi. Telefon yurtdışı telefon imei gider diye birşey de yapmak istemedim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Eğer rom kurulacak ise hangi romu ne şekilde yüklemem gerekli yardımcı olabilir misiniz?
Nasıl bir yol izlemenle ilgili birşey diyemem, araştırman lazım. Yurtdışı telefon olduğu için imesi falan sonradan girildiği için hiç tecrübem bilgim yok izlenecek yol ile ilgili.

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
Aslında olay çok basit bootloader kilidi açıksa telefonda hangi versiyonda olursanız olun miflash tool ile istediginiz sürüme gecebilirsiniz.Geçmek istediginiz sürümün fastboot versiyonu rom dosyasını bulmanız yeterli.
(UYARI: Bu işleri daha önce yapmadıysanız iyice arastırın.IMEI çakma ise telefonunuzun imei si ucabilir.O konuda net bilgiye sahip değilim.Tüm sorumluluk sizindir.)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Aslında olay çok basit bootloader kilidi açıksa telefonda hangi versiyonda olursanız olun miflash tool ile istediginiz sürüme gecebilirsiniz.Geçmek istediginiz sürümün fastboot versiyonu rom dosyasını bulmanız yeterli.
(UYARI: Bu işleri daha önce yapmadıysanız iyice arastırın.IMEI çakma ise telefonunuzun imei si ucabilir.O konuda net bilgiye sahip değilim.Tüm sorumluluk sizindir.)

Mi-Flash veya twrp ile rom yüklemelerinde imei silinmez.

aalperdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
11.0.11.0'dan 11.0.11.0'a mı güncellendiniz Emin misiniz? Ne telegramda ne de resmi mi forumunda buna dair bir şey görremedim yanlış anlamayın.
Aynen hocam bana da garip geldi. Resmi forumda 1.99gb lık yeni bir miui global rom paylaşıldı az önce. Girip bakabilirsiniz. Hatta indirip kurmaya başlayınca daha önce hiç görmediğim tarzda bir rom ismi gözüktü. Ve kurulumu sorunsuz yaptım. Sanırım yayınlanacak bir yeni miui 12 öncesi fix yayınlandı

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
mıuı 12.0. güncellemesinden sonra batarya sorun çıkmaya başladı bitiyor çaresi yokmu

murathak198555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat Hak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
mıuı 12.0. güncellemesinden sonra batarya sorun çıkmaya başladı bitiyor çaresi yokmu
OTA'dan güncellediyseniz miui 11'den artık dosyalar kaldığı için güncellemeden sonra fabrika ayarlarına dönüp o şekilde kullanmak bir nebze çare oluyormuş.Onun dışında ileride gelecek güncellemeler pile +/- katkı sağlayabilir bilmiyoruz şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen hocam bana da garip geldi. Resmi forumda 1.99gb lık yeni bir miui global rom paylaşıldı az önce. Girip bakabilirsiniz. Hatta indirip kurmaya başlayınca daha önce hiç görmediğim tarzda bir rom ismi gözüktü. Ve kurulumu sorunsuz yaptım. Sanırım yayınlanacak bir yeni miui 12 öncesi fix yayınlandı
Hocam aynı yerden bahsediyorsak Telegramda 5 Ekimde yayınlanan link ile resmi sitedeki linkler aynı.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt