MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Hindistan romu kullanıyorum. Güncelleme gelince MIUI 11in üzerine 12yi yükledim. Herkes gibi ben de şarjın hızlı bitmesi sorununu yaşadım. Çare için internette gördüğüm herşeyi denedim çare olmadı. Son olarak telefonu formatladım. Şarj bitme süresi normale döndü. Şarj sorunu yaşayanlara formatı denemelerini tavsiye ederim.

brkoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
redmi nite 8
Konular
12
Hindistan romu kullanıyorum. Güncelleme gelince MIUI 11in üzerine 12yi yükledim. Herkes gibi ben de şarjın hızlı bitmesi sorununu yaşadım. Çare için internette gördüğüm herşeyi denedim çare olmadı. Son olarak telefonu formatladım. Şarj bitme süresi normale döndü. Şarj sorunu yaşayanlara formatı denemelerini tavsiye ederim.
Dostum formattan kastin nedir? Ben mi flash programiyla yukledigim icin zaten formatladi telefonu. Ayrica bir format mi lazim?

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Dostum formattan kastin nedir? Ben mi flash programiyla yukledigim icin zaten formatladi telefonu. Ayrica bir format mi lazim?
Telefon kapalı iken power ve ses+ tuşlarına birlikte basınca çıkan recovery ekranında wipe all data yapmak. Ben sıfırdan yüklemediğim, üzerine kurduğum için formatı böyle yapmam gerekti, ama seninki yüklerken formatlanmış mıdır onu bilemem. Ya da işe yarar mı bilemem.

brkoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
redmi nite 8
Konular
12
Telefon kapalı iken power ve ses+ tuşlarına birlikte basınca çıkan recovery ekranında wipe all data yapmak. Ben sıfırdan yüklemediğim, üzerine kurduğum için formatı böyle yapmam gerekti, ama seninki yüklerken formatlanmış mıdır onu bilemem. Ya da işe yarar mı bilemem.
Şarj bitiminde pil kullanimini paylasir misin? Ekran acik suresi falan

atinali28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M.P
Cihazım
Mİ 5 PRİME
Konular
0
Merhabalar Hindistan Romundan kastettiğiniz MIUI 11.0.6.0 Kararlı sürümü mü acaba? Çünkü halen bana da miui 12 güncellemesi gelmedi. Telefon yurtdışı telefon imei gider diye birşey de yapmak istemedim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Eğer rom kurulacak ise hangi romu ne şekilde yüklemem gerekli yardımcı olabilir misiniz?

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8

telefon dan

ayarlar telefon hakkında fabrika ayarlarından sıfırlama kısmından yapılıyor mu

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Merhabalar Hindistan Romundan kastettiğiniz MIUI 11.0.6.0 Kararlı sürümü mü acaba? Çünkü halen bana da miui 12 güncellemesi gelmedi. Telefon yurtdışı telefon imei gider diye birşey de yapmak istemedim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Eğer rom kurulacak ise hangi romu ne şekilde yüklemem gerekli yardımcı olabilir misiniz?
Evet 11.0.6.0 Kararlı vardı. Benimki Türkiye garantili. Hindistanı kendim yükledim. 12 romunu manuel indirip tel üzerinden güncelledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon dan

ayarlar telefon hakkında fabrika ayarlarından sıfırlama kısmından yapılıyor mu
Fabrika ayarlarına çevirince telefon sıfırlanır ama eski romun artıkları ve telefonu yoran gereksiz şeyler silinir mi bilmiyorum. Ama hard reset yani recoveryden yapılan formatlama bunların hepsini yapıyor.

Üst Alt