Miui 12 den sonra bende de boyle olmaya basladi. Onceden sabaha kadar 100 olarak kaliyordu ekran kapali. Ama simdi ekran kapali suresi cok kisalmis belli. Umarim duzeltirler.
sanırsam bundan dolayı güncellemeyi atmayan cihazlarda geri çektiler bugun yapıcaktım bende geri çekilmiş yakında güncelleme yayınlanırdüzelmez ise ne yapacaz çok hızlı batarya süresi gidiyor
sanırsam bundan dolayı güncellemeyi atmayan cihazlarda geri çektiler bugun yapıcaktım bende geri çekilmiş yakında güncelleme yayınlanır
yeni versiyon yayınlanır evet.bizimde güncelleme geri mi çekecekler
yani miuı 12.0.1 ise yeni güncelleme yapıp batarya süresini düzeltirler 12.0.02 olur bunun gibimi
yüklediysen eğer yeni güncelleme alırsın yüklediğin şeyi nasıl geri çekeceklerkibizimde güncelleme geri mi çekecekler
yani miuı 12.0.1 ise yeni güncelleme yapıp batarya süresini düzeltirler 12.0.02 olur bunun gibimi
Miui sürümün kaçtı 11.0.11.0 hala güncelleme bekliyorumsanırsam bundan dolayı güncellemeyi atmayan cihazlarda geri çektiler bugun yapıcaktım bende geri çekilmiş yakında güncelleme yayınlanır
11.0.9.0Miui sürümün kaçtı 11.0.11.0 hala güncelleme bekliyorum