- Adım
- cihat
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 4
Peki ben sürümümü 11.0.10 a düşürmek istesem nasıl yaparım ve yapınca güncelleme gelir mi acaba?
Bootloader kilidin açıksa antiroll kontrolü yaparak düşüre bilirsin.Peki ben sürümümü 11.0.10 a düşürmek istesem nasıl yaparım ve yapınca güncelleme gelir mi acaba?
Zaten kilit açtıktan sonra direkt MIUI 12 kurarsınız ilk sayfadaki fastboot romunu indirerek. Downgrade a falan gerek yok ben öyle kurdum. Kurarken clean all and lock secenegini seçerseniz tekrar bl kilitlenir.peki bootloader kilidi açmak sorun yaratır mı
Miui 12 den sonra bende de boyle olmaya basladi. Onceden sabaha kadar 100 olarak kaliyordu ekran kapali. Ama simdi ekran kapali suresi cok kisalmis belli. Umarim duzeltirler.s.a arkadaşlar redmi note 8 telefon kullanıyorum 1 sene oldu alalı dün gece saat 12 de sarjdan çıkardım sabaha kadar % 7 bitmiş durumda internet kapalı durumda normalmidir bu daha önce hiç olmuyordu
Ayarlarda tam ekran görünümü var oraya gir navigasyon çubuğu var onu kapatŞu en alttaki beyaz cizgiyi ( Çubuğu ) yok etmenin bir yolu varmidir acaba ( redmi note 7)
Tam olarak anlatır mısın nasıl yapacağımı.Zaten kilit açtıktan sonra direkt MIUI 12 kurarsınız ilk sayfadaki fastboot romunu indirerek. Downgrade a falan gerek yok ben öyle kurdum. Kurarken clean all and lock secenegini seçerseniz tekrar bl kilitlenir.
Ayarlar>Ana Ekran>Aramayı Açmak için Ana Ekranda Yukarıya kaldırın'ı pasif hale getirŞu en alttaki beyaz cizgiyi ( Çubuğu ) yok etmenin bir yolu varmidir acaba ( redmi note 7)