- Konular
- 0
Redmi Note 8 için canlı duvar kağıdı özelliği yok hocam. Üst seviye cihazlarda aktif o.güncellemeyi yaptım ama canlı duvar kağıdı yok
Magisk Hideyı aktif edin ben de rootlu kullanıyorum hocamStreX hocam root attıktan sonra netflix play storedan indirilmemeye başladı. Nasıl halledebilirim bu durumu rootu kapatmanın istediğim zaman açmanın bir yolu var mı? Magisk üzerinde google servislerinin hepsini gizlemeye çalıştım ama olmadı.
Benim de aktif hocam. Cihazı yeniden başlattım ama olmadı gözükmüyor.Magisk Hideyı aktif edin ben de rootlu kullanıyorum hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Magisk 21.0 kurulu bu arada.Benim de aktif hocam. Cihazı yeniden başlattım ama olmadı gözükmüyor.
nedenki çok saçmaRedmi Note 8 için canlı duvar kağıdı özelliği yok hocam. Üst seviye cihazlarda aktif o.
Hocam farklı bir şey yapmıyorum google play verilerini temizleyinBenim de aktif hocam. Cihazı yeniden başlattım ama olmadı gözükmüyor.
Oldu hocam yav valla helal olsun harikasınız.Hocam farklı bir şey yapmıyorum google play verilerini temizleyin