Hocam lafınızı kesiyorum ama eu stabil yükledim 12.0.2.0 sürümünü netflixte L3 sertifikası var galiba bunda. L1 sertifikası olan bir rom var mı stabil bildiğiniz?Note 8 Android 11 almayacak arkadaşlar Ama Miui 13 alacak doğrudur
İkincisi Miui 13 konsept olarak yayılmıştır
henüz Miui 12 yi tamamlamadan Miui 13 ile ilgili bir haber yapacağını sanmıyorum Xiaomi'nin
Ama önümüzdeki aylarda yeni şeyler duyurulabilir şubat marta doğru
Eu stabil global rom çıkmadan önce yapıldığı için L3 güncelleme ile L1 yapılırHocam lafınızı kesiyorum ama eu stabil yükledim 12.0.2.0 sürümünü netflixte L3 sertifikası var galiba bunda. L1 sertifikası olan bir rom var mı stabil bildiğiniz?
Peki güncelleme yaptıktan sonra komple mi sıfırlamalı yoksa wipe cache dalvik yapsak yeterli midir hocam?Eu stabil global rom çıkmadan önce yapıldığı için L3 güncelleme ile L1 yapılır
Greeshan L1 diye biliyorum çünkü Globalden derleniyor
Ayrıca eu beta son sürüm de L1
Hiç bir şey silmeye gerek yok twrp den romu Wipe yapmadan flaşlayıp reboot ederseniz cihaz güncellenmiş olurPeki güncelleme yaptıktan sonra komple mi sıfırlamalı yoksa wipe cache dalvik yapsak yeterli midir hocam?
Kardeş sen bence Endonezya sürümü kullanıyorsun.Bu sürüme nezaman gelir acaba 12 şuan hindistan romu kullanıyorum
İndirmem o zaman dereyi görelim diye düşünüyorumEee indirmeyin o zaman ?
Dereyi görelimEee indirmeyin o zaman ?