- Konular
- 0
Yayınladıkları da yarım yamalak bir şey. :/Çok saçma şeyler oluyor. Bir güncellemeyi bir yılda yayınlayamadılar.
Yayınladıkları da yarım yamalak bir şey. :/Çok saçma şeyler oluyor. Bir güncellemeyi bir yılda yayınlayamadılar.
Kurmaya başlayınca mı hata veriyor yoksa indirirken mi?Hocam 11.0.11.0 sürüm kullanıyorum. Dediğiniz yerden indirdim ama gene hata veriyor.
Malesef ki öyle. Sanırım ufak tefek sıkıntılar varmış. Sonraki güncellemeler ile gidereceklerini söylemişler. Ne kadar doğru bilmem.Yayınladıkları da yarım yamalak bir şey. :/
Paketi seçerken hata veriyor hocam. İndirip telefona attım. Paketi seç dedikten sonra doğrulayamıyor hata veriyor. En başta bu ROM çıktığında hata vermişti birçok kişide. Zaten bahsettiğiniz yerde paylaşılan ROM'da aynı olduğu için gene hata verdi.Kurmaya başlayınca mı hata veriyor yoksa indirirken mi?
Çok şanslısınız valla 50mb internetle ben daha dosyayı indiremedim. İnince bir de ben deniyeyim. Naçizane bir fikrim; hata veren dosya eski indirdiğiniz dosya olabilir mi?Paketi seçerken hata veriyor hocam. İndirip telefona attım. Paketi seç dedikten sonra doğrulayamıyor hata veriyor. En başta bu ROM çıktığında hata vermişti birçok kişide. Zaten bahsettiğiniz yerde paylaşılan ROM'da aynı olduğu için gene hata verdi.
Hayır hocam, yeni indirip telefona aktardım. Bu arada internetim 50 MBPS benim de. IDM kullanıyorum baya bir indirme performansına katkı sağlıyor. Öneririm.Çok şanslısınız valla 50mb internetle ben daha dosyayı indiremedim. İnince bir de ben deniyeyim. Naçizane bir fikrim; hata veren dosya eski indirdiğiniz dosya olabilir mi?
İdm candır bu arada gelsede şu güncelleme bitse şu eziyetHayır hocam, yeni indirip telefona aktardım. Bu arada internetim 50 MBPS benim de. IDM kullanıyorum baya bir indirme performansına katkı sağlıyor. Öneririm.
zaten buradan indirdik hocam.İdm candır bu arada gelsede şu güncelleme bitse şu eziyet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.buradan indiren var mi ?
Hocam farkettiniz mi V12.0.1.0 yazıyor ama parantez içinde (MIUI 11) yazıyor.zaten buradan indirdik hocam.