MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

aalperdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
11.0.11.0 sürümü kullananlara neden gelmiyor
Valla hocam onu ben de anlamadım. Ben eşiminkini 11.0.10 .0 da bıraktım ona güncelleyiciden geldi. Bana 11.0.11.0 da gelmedi ben de manuel indiriyorum. Ama miui 11 hala. Sadece android 10 geliyor manuelde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link paylaşabilir misiniz hocam?
Hocam müsade var mı bilmiyorum forumda link dış kaynaklı paylaşmaya. Ama community den rom downloads kısmına az önce düştü. Dilerseniz oradan kontrol edebilirsiniz.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Valla hocam onu ben de anlamadım. Ben eşiminkini 11.0.10 .0 da bıraktım ona güncelleyiciden geldi. Bana 11.0.11.0 da gelmedi ben de manuel indiriyorum. Ama miui 11 hala. Sadece android 10 geliyor manuelde.

Hocam müsade var mı bilmiyorum forumda link dış kaynaklı paylaşmaya. Ama community den rom downloads kısmına az önce düştü. Dilerseniz oradan kontrol edebilirsiniz.
Buldum hocam çok teşekkür ederim :)

Hocam sanırım bu ROM, konuda paylaşılan ROM'dan farklı değil. Bir insin de deneyeceğim hemen.

Cingasan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4

Evet MIUI 11 diye gözüküyor. Çok garip.

Umutoktay1903

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3

aalperdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4

Hocam sanırım bu ROM, konuda paylaşılan ROM'dan farklı değil. Bir insin de deneyeceğim hemen.
Evet aynı rom. Benim gibi acemiler için daha rahat Herkesin aksine miui12 den ziyade android 10 bekliyordum sırf bir kaç özellikten dolayı. Saf androidden geçen biri olarak sanırım android güncellemesine daha çok odaklandım.

Woot

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Arkadaşlar sürekli güncelleme başa dönüyor.

Umutoktay1903

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Telefonu aç kapa öyle dene

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Evet aynı rom. Benim gibi acemiler için daha rahat Herkesin aksine miui12 den ziyade android 10 bekliyordum sırf bir kaç özellikten dolayı. Saf androidden geçen biri olarak sanırım android güncellemesine daha çok odaklandım.
Hocam 11.0.11.0 sürüm kullanıyorum. Dediğiniz yerden indirdim ama gene hata veriyor. :)

Üst Alt