- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Yooo bu kullandığım en iyi miui rom.. RazermişValla öyle hocam Ama razer daha iyi
Yooo bu kullandığım en iyi miui rom.. RazermişValla öyle hocam Ama razer daha iyi
Yok çözülmüyor maalesef çözülse miroom yüklerimYooo bu kullandığım en iyi miui rom.. Razermiş![]()
şaka bi yana, sertifika olayını çözdünüz mü?
Hocam 12.5 romu hâlâ kullanıyor musunuz?Yok çözülmüyor maalesef çözülse miroom yüklerim![]()
Yok hocam L3 olması benim için sıkıntı razer deyimHocam 12.5 romu hâlâ kullanıyor musunuz?
Bu daha iyiYok hocam L3 olması benim için sıkıntı razer deyim![]()
Netflix falan kullanmıyorsan sorun yok hocamBu daha iyibi isteğim olabilir mi
![]()
Bu daha iyi derken razer kullanmanızın şu an benim için iyi olduğunu kastettim hocam, yoksa rom kişiden kişiye değişirNetflix falan kullanmıyorsan sorun yok hocam
Aynen hocam razer üstüne ryzen kurdum efsane tavsiye ederimBu daha iyi derken razer kullanmanızın şu an benim için iyi olduğunu kastettim hocam, yoksa rom kişiden kişiye değişirama şu an kafama dank etti, miui 12.5 değil dimi razer
en iyisi ben bi rom kurup kendim bakayım bi ara
![]()
Hocam ben bu miui 12.5 romu kurdum kullanıyorum gayet de memnunum. Hatta ilk kurduğum rom bu dolayısıyla diğer romlar hakkında bilgim yok. Razer romun ne gibi artıları var ?Aynen hocam razer üstüne ryzen kurdum efsane tavsiye ederim
Hocam çok oynanmış rom sevmiyorum L1 benim için önemli olduğu için onu sevmedim yani sizin için sorun yoksa kullanınHocam ben bu miui 12.5 romu kurdum kullanıyorum gayet de memnunum. Hatta ilk kurduğum rom bu dolayısıyla diğer romlar hakkında bilgim yok. Razer romun ne gibi artıları var ?