Android 10 olacak hocam. Stabil ve sorunsuz Android 11 yok maalesef. Base alabileceğim bir versiyon bulamadım ve AOSP harici düzgün çalışan bir MIUI rom yok. Hepsinde ufakta olsa kasmalar, takılmalar ve donmalar oluyor. Çoğu özelliği de desteklemiyor olması cabası.
Dürüst olmak gerekirse Android 10 da daha bilgiliyim. Bu yüzden en iyi bildiğim şeyi yapmak istiyorum. Sorunsuz ve güzel bir iş yapmaya çalışıyorum. Telefonumun kırıldığı daha önce paylaşmıştım. Telefonum olmadığı için işlemler biraz gecikiyor. Çünkü ben romu tamamlayıp tester olan kişilere veriyorum onlar sorunları bulup geri dönüş yapıyorlar. Şuan temel olarak ilgilendiğim konular cihazın şarjda veya oyunda daha az ısınmasını sağlamak, şarj süresini maksimum seviyeye çıkarmak ve kendi vendorumu inşa etmekti. Vendor tamamlandı fakat şuan romda hafif kasma var. Bunun sebebi de vendordan kaynaklanıyor. Bunu ve benzeri sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışıyorum. Kerneller deniyoruz, yeni sistem sesleri deniyoruz vs.
Kasma donma olmadan güzel bir iş yapmaya çalışıyorum. Romu en ince ayrıntısına kadar inceleyip, bütün hataları fixleyip öyle sizlerin karşısına çıkmak istiyorum. İçeriğin port olduğunu biliyorum fakat, iddialı olacak ama MIUI 12.5 tarafında Andoid 10 olarak benden iyi içerik yapan yok. O yüzden yanlış bir işlem yapmak istemiyorum. Gelecek güncelleme Elite Editiondan çok daha iyi olacak buna emin olabilirsiniz.