- Adım
- Nurullah
- Cihazım
- Redmi Note9 pro
- Konular
- 16
TeşekkürlerSağolun hocam. Kontrol edeceğim sizler için.
TeşekkürlerSağolun hocam. Kontrol edeceğim sizler için.
Oyunlar da değilde ben telefonum kırılmadan önce saatlerce bluetooth kulaklığım ile müzik dinlerdim hiç sorun yaşamadım. Ama yeni gelecek güncelleme de buna dikkat edeceğim. Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bu arada dilerseniz oyunlar için ses modülü var onu kullanabilirsiniz. Dosyayı magisk ile yükleyip telefonu TWRP modda başlatıp, sonra yeniden başlatın. Ses bayağı fark edecektir.Hocam romun şarjı ve hızı gayet güzel. yalnız Bluetooth kulaklığımı bağlayıp bellirli bir süre oyunlarda kullandığım zaman ara ara kesilme yapıyor. sizce vendor mu yüklemeliyim?
Teşekkür ederim. modülü deneyeceğim.Oyunlar da değilde ben telefonum kırılmadan önce saatlerce bluetooth kulaklığım ile müzik dinlerdim hiç sorun yaşamadım. Ama yeni gelecek güncelleme de buna dikkat edeceğim. Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bu arada dilerseniz oyunlar için ses modülü var onu kullanabilirsiniz. Dosyayı magisk ile yükleyip telefonu TWRP modda başlatıp, sonra yeniden başlatın. Ses bayağı fark edecektir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederim. Farklı bir sorun olursa yazın lütfen. Geri dönüşleriniz benim için önemli.Teşekkür ederim. modülü deneyeceğim.
Random reboot gibi bir problem yok hocam. Tabi sizler Agni kernel veya farklı kernel yüklediyseniz bunlardan dolayı olabilir. Bunun haricinde default haliyle random reboot yapmaz.Merhabalar hocam. Telefon çok sık olmamalamla birlikte arada kendi kendine kapanıyor çözümü var mıdır. Kurulum yaparken temiz kurulum yaptım. Edition versiyondayim hocam. Nasıl çözerim
Hocam herhangi bir kernel yuklemedim. Reboot şeklinde değilde gücü kapatıyor telefon. Magisk te extra bir kurulumda yapmadim hocam. Sorun neyden kaynaklanıyor dur sizce?Random reboot gibi bir problem yok hocam. Tabi sizler Agni kernel veya farklı kernel yüklediyseniz bunlardan dolayı olabilir. Bunun haricinde default haliyle random reboot yapmaz.
İlk defa böyle bir geri dönüş oldu. Yazılımsal olarak olacağını düşünmüyorum şahsen ama kesin konuşmamak lazım. Büyük ihtimalle batarya ile alakalıdır. Fakat sadece bu rom da oluyorsa bu yazılımsal sorundur.Hocam herhangi bir kernel yuklemedim. Reboot şeklinde değilde gücü kapatıyor telefon. Magisk te extra bir kurulumda yapmadim hocam. Sorun neyden kaynaklanıyor dur sizce?