Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- Razer v2.1 ~ Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
AOSP rom da sadece iki tane rom var beğendiğim. OxygenOS ve Evolution X 'dir. Tavsiyede ederim ancak çıkan son sürümlerinde sıkıntılar var.
Ama tercihim kesinlikle Razer den yana çünkü cihazdaki, uygulamalardaki ve oyunlarda ki reklamları engelliyor. Bu yönden bile benim için çok büyük artı. Şarj konusunda da inanılmaz başarılı. Diğer artıları da var yani çok beğenerek kullanıyorum.

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
AOSP rom da sadece iki tane rom var beğendiğim. OxygenOS ve Evolution X 'dir. Tavsiyede ederim ancak çıkan son sürümlerinde sıkıntılar var.
Ama tercihim kesinlikle Razer den yana çünkü cihazdaki, uygulamalardaki ve oyunlarda ki reklamları engelliyor. Bu yönden bile benim için çok büyük artı. Şarj konusunda da inanılmaz başarılı. Diğer artıları da var yani çok beğenerek kullanıyorum.
Reklam için adaway kullaniyorum , boot loader kilidi için yeni başvurdum romları indiriyorum bunuda indirdim deneyeceğim okuduğum konularda en iyisi 11.0.7 surumuydu yazmışlar gerçi ben şu an global 12.0.3 deyim batarya performansı çok iyi geldi. Yüzde 18 Lik batarya ile 2 saat 36 dakika ekran süresi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-04-04-11-49-12-172_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-04-04-11-49-12-172_com.miui.securitycenter.jpg
    249 KB · Görüntüleme: 17

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Reklam için adaway kullaniyorum , boot loader kilidi için yeni başvurdum romları indiriyorum bunuda indirdim deneyeceğim okuduğum konularda en iyisi 11.0.7 surumuydu yazmışlar gerçi ben şu an global 12.0.3 deyim batarya performansı çok iyi geldi. Yüzde 18 Lik batarya ile 2 saat 36 dakika ekran süresi
Peki ben sana %10 luk batarya ile altı saatlik kullanım süresi desem :)

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
romun paylaşımını isteyen arkadaşlar ısrar ettiği için tam bilgi sahibi olamadan paylaştım, tam bilgi ve kullanım detayları için yeniden konuyu düzenleyip paylaşacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran görüntüsü konuda yer alıyor desem :)

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
romun paylaşımını isteyen arkadaşlar ısrar ettiği için tam bilgi sahibi olamadan paylaştım, tam bilgi ve kullanım detayları için yeniden konuyu düzenleyip paylaşacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran görüntüsü konuda yer alıyor desem :)
Şike var derim :D

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-30-21-28-41-421_com.miui.securitycenter [miuiturkiye.net].jpg
    Screenshot_2021-03-30-21-28-41-421_com.miui.securitycenter [miuiturkiye.net].jpg
    150,9 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2021-03-31-12-19-02-908_com.miui.securitycenter [miuiturkiye.net].png
    Screenshot_2021-03-31-12-19-02-908_com.miui.securitycenter [miuiturkiye.net].png
    481,9 KB · Görüntüleme: 16

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Durdum duramadım sonunda yükledim.Miuipro dan bu Roma geçtim. Fena değil telefona oturması için biraz zaman lazım. Miuipro gibi özelleştirmeleri yok Birisinde olan öteki romda olmayabiliyor sonuçta bi romda uzun süre kalamıyorsunuz. Bi önceki romda yüzde 50 şarjla 9.5 saat ekran süresi almıştım bundada sanırım alırız diyorum. Güzel paylaşımlara devam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Durdum duramadım sonunda yükledim.Miuipro dan bu Roma geçtim. Fena değil telefona oturması için biraz zaman lazım. Miuipro gibi özelleştirmeleri yok Birisinde olan öteki romda olmayabiliyor sonuçta bi romda uzun süre kalamıyorsunuz. Bi önceki romda yüzde 50 şarjla 9.5 saat ekran süresi almıştım bundada sanırım alırız diyorum. Güzel paylaşımlara devam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Geri dönüşünüz için teşekkürler. Elimden geldiğince böyle güzel romları paylaşmaya devam edeceğim.

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
note 9s de stabil calismiyor maalesef. normalde razer os miui 12 romunu kullanan biri olarak bu 12.5 romunu ilk gordugumde heyecanlandim hemen yukledim fakat hayal kirikligi oldu. yaklasik bi hafta kullandim farkli fix dosyalariyla duzeltmeye calistim ama nafile. oncelikle arayuz gecis animasyonlarinda titremeler ve hafif takilmalar oluyor surekli. miui launcher 30 fps kilidini de actim bu sefer daha belirgin takilmalar olmaya basladi. bunun disinda süper duvarkagidi ve surekli acik ekran ozellijleri kullanilamiyor. razerin olayi da bu aslinda sistemdeki gereksiz butun yerlesik uygulama ve ozellikleri siliyor gayet mantikli ama miui 12.5 diger romlardan bence en cok bu iki ozelligiyle ayriliyor gorsel olarak. bunlarin disinda telefon cok isinmaya basladi. hele oyunlarda cok daha kotu isiniyor. ram optimizasyonu diger 12.5 romlara nazaran daha iyi ama batarya kullanimi razer miui 12'nin yaninda cok kotu. miui 12'de yuzde 20nin altindako sarjla iki oyun oynayip hiç takilma yasamama ragmen bu romda ayni sartlarda 1 tane oyunu takilmalardan oturu oynayamadim bile. dun aksam da daha fazla dayanamayip eski roma döndüm.

Üst Alt