Yardım MIUI 12.5 ile birlikte yok olan oyun sürücüsü

Güllü_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Asım
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı v12.5.1.0
Telefon Modeli
Poco X3 NFC 64GB
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Poco X3 cihazımı MIUI 12.5 sürümüne güncelledikten sonra geliştirici seçeneklerinden oyun sürücüsü ayarını bulamadım. Bir de baktım grafik sürücüsü ayarları var. Oradan oyun sürücüsü seçeneği tamamen kaybolmuş... Arıyorum arıyorum, bulamıyorum... Nerede bu..? Bilen var mı?? Ciddi ciddi anlamadım ama ihtiyacım var...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Eğer ki forum kurallarına aykırı olup yasak, ban, uzaklaştırma alacaksam problem yok.
Her güncelleme de iyi olacak düşüncesi varken, olan şey hee güncelleme ile kötüye gitti. Daha ne kadar kötü olabilir ki Oyun sürücü olayını geçtimm! Oyun oynamayı köşeye bıraktım, telefon cebim de ısınıyor artık öyle böyle değil.
Sorunlar baş göstermeye başladı.
Bluetooth kulaklık Sorun
Pil hızlı bitme sorun
Ufak tefek takılmalar geç tepki verme sorun
kullanılmadığım uygulamanın Veri kullanımı ve Arka plan durumu kısıtlı olmasına rağmen 60 fps ayarında oynadığım mobile oyunu bugün 3 kere oynayabildim anca. Sebep? çünkü cihaz can çekişmeye başladı kasılmalar desen ayrı sıcaklık olayı desen ayrı. Evet Yazılım rom vs olaylardan anlamıyorum eyvallah, ama ben hayatım boyunca da kullanmış olduğum telefonu soğusun diye de buz dolabına koymadım.

Eleştirileriniz nedeni ile elbette ki her hangi bir cezai yaptırım uygulanmaz fakat uygunsuz dil, hakaret vb ifadelere forumumuz üzerinde izin verilmesi sizin de hak vereceğiniz üzere mümkün değil. Eleştiri içeren bölümlere dokunmadan mesajınızdaki bazı ifadeleri düzenleyerek kaldırdım, lütfen bundan sonraki mesajlarınızda daha dikkatli olunuz.

Oyla:

Güllü_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Asım
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Oyla: