Yardım MIUI 12.5 ile birlikte yok olan oyun sürücüsü

Güllü_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Asım
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı v12.5.1.0
Telefon Modeli
Poco X3 NFC 64GB
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Poco X3 cihazımı MIUI 12.5 sürümüne güncelledikten sonra geliştirici seçeneklerinden oyun sürücüsü ayarını bulamadım. Bir de baktım grafik sürücüsü ayarları var. Oradan oyun sürücüsü seçeneği tamamen kaybolmuş... Arıyorum arıyorum, bulamıyorum... Nerede bu..? Bilen var mı?? Ciddi ciddi anlamadım ama ihtiyacım var...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Bu seçenek ne kadar önemli ne artısı ne eksisi var bilmiyorum ama çok önemliyse MIUI 12 ye dönebilirsin

Oyla:

Güllü_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Asım
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Bu seçenek ne kadar önemli ne artısı ne eksisi var bilmiyorum ama çok önemliyse MIUI 12 ye dönebilirsin
Açıkçası MIUI 12.5 sürümünde tam ekran göstergesi, ses asistanı gibi bir sürü çok ihtiyacım olan özellik geldi. Oyun sürücüsü Vulkan sürücüye geçiş yaptığı için rahatlıkla 120 FPS oynayabiliyordum ve gecikme yaklaşık 2-3 kat azalıyordu. Şu an kesinlikle oynayamıyorum cidden beter bir durum. Yani MIUI 12'ye dönme gibi bir seçeneğim yok ve deneyimimden ödün vermiş oluyorum çok saçma bir olay açıkçası.

Oyla:

Güllü_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Asım
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Garantisi var yine de teşekkür ederim izin denetleyicisi gibi şeylerden bi kontrol etmeyi deneyeceğim eğer ise yarar bir şey bulursam rehber konu açarım. İyi geceler hocam.

Oyla:

tolga35548

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga Sezer
Cihazım
R. Note 10 5G
Konular
4
Hocam benimde 90hz telefon ama.90fps açmıyor ne yapmam gerek arkadaşın dediği ayara bende baktım 12.5 değil benim sürüm
Ama bende yok öyle bı ayar

Oyla:

Güllü_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Asım
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Hocam benimde 90hz telefon ama.90fps açmıyor ne yapmam gerek arkadaşın dediği ayara bende baktım 12.5 değil benim sürüm
Ama bende yok öyle bı ayar
Çok özür dilerim daha yeni gördüm. Lütfen geliştirici seçeneklerinden power monitor'ü aktifleştirip FPS'de mi yoksa Hertz'de mi düşüklük olduğuna bakabilir misiniz? Sorunu anca bunu bilerek çözebiliriz.

Oyla:

tolga35548

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga Sezer
Cihazım
R. Note 10 5G
Konular
4
Çok özür dilerim daha yeni gördüm. Lütfen geliştirici seçeneklerinden power monitor'ü aktifleştirip FPS'de mi yoksa Hertz'de mi düşüklük olduğuna bakabilir misiniz? Sorunu anca bunu bilerek çözebiliriz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
90 da sanırım ama pubg acmiyor

Oyla:

KurtBeyOo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem Efe
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel
Konular
31
Eğer ki forum kurallarına aykırı olup yasak, ban, uzaklaştırma alacaksam problem yok.
Her güncelleme de iyi olacak düşüncesi varken, olan şey hee güncelleme ile kötüye gitti. Daha ne kadar kötü olabilir ki Oyun sürücü olayını geçtimm! Oyun oynamayı köşeye bıraktım, telefon cebim de ısınıyor artık öyle böyle değil.
Sorunlar baş göstermeye başladı.
Bluetooth kulaklık Sorun
Pil hızlı bitme sorun
Ufak tefek takılmalar geç tepki verme sorun
kullanılmadığım uygulamanın Veri kullanımı ve Arka plan durumu kısıtlı olmasına rağmen 60 fps ayarında oynadığım mobile oyunu bugün 3 kere oynayabildim anca. Sebep? çünkü cihaz can çekişmeye başladı kasılmalar desen ayrı sıcaklık olayı desen ayrı. Evet Yazılım rom vs olaylardan anlamıyorum eyvallah, ama ben hayatım boyunca da kullanmış olduğum telefonu soğusun diye de buz dolabına koymadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

tolga35548

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga Sezer
Cihazım
R. Note 10 5G
Konular
4
Eğer ki forum kurallarına aykırı olup yasak, ban, uzaklaştırma alacaksam problem yok.
Her güncelleme de iyi olacak düşüncesi varken, olan şey hee güncelleme de içine S*çtilar. Daha ne kadar kötü olabilir ki Oyun sürücü olayını geçtimm! Oyun oynamayı köşeye bıraktım, telefon cebim de ısınıyor artık öyle böyle değil.
Sorunlar baş göstermeye başladı, Allah belalarını versin ya yeminle ben delirdim artık.
Bluetooth kulaklık Sorun
Pil hızlı bitme sorun
Ufak tefek takılmalar geç tepki verme sorun
kullanılmadığım uygulamanın Veri kullanımı ve Arka plan durumu kısıtlı olmasına rağmen 60 fps ayarında oynadığım mobile oyunu bugün 3 kere oynayabildim anca. Sebep? çünkü cihaz can çekişmeye başladı kasılmalar desen ayrı sıcaklık olayı desen ayrı. Evet Yazılım rom vs olaylardan anlamıyorum eyvallah, ama ben hayatım boyunca da kullanmış olduğum telefonu soğusun diye de buz dolabına koymadım. Bunların yapacağı güncellemeyi de bunlarında..
i
Aga cihazım 90 Hz işlemcim 340 k puan alıyor ben 90 FPS oynayamiyorum şaka gibi destek optimizasyon olmadıktan sonra kralı olsa ne olacak donanımda

Oyla:
Üst Alt