- Adım
- Ozgur
- Cihazım
- Mi Note 10 lite
- Konular
- 7
kasıtlı yapılan bir şey maksat bl kilidini açtırarak garantiyi bozmak bence çok güzel bir taktik hem cihaz eskiyor hemde garanti gidiyorStreX hocam note 9 pro tr cihazı 12.05 var cihazda hiçbir şekilde güncelleme gelmiyor manuel yüklemek istediğimde ise bu hata var derdime çare lütfen...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam kasıtlı olmasıyla bir alakası yok isteğe göre bl kilidi açılırkasıtlı yapılan bir şey maksat bl kilidini açtırarak garantiyi bozmak bence çok güzel bir taktik hem cihaz eskiyor hemde garanti gidiyor
bootloader(bl) kilidini açıp kendiniz yükleme yapmanız lazım internette nasıl rom atıldığına dair bir sürü video ve yazı var
bl kilidi grantiyi bozar sayın hocamHocam kasıtlı olmasıyla bir alakası yok isteğe göre bl kilidi açılır
Evet biliyorum ama kasıtlı olmasını anlayamadımbl kilidi grantiyi bozar sayın hocam
hocam size bundan daha ilginç bir bilgi vereyim mi ben telefonda sıkıldıkça root yetkimi kullanarak telefondaki dosyaları ve içindeki kodları inceliyorum ( açabildiklerimi ) ve ne fark ettim biliyor musunuz ? Xiaomi batarya kapasitesini sağlık bahanesi adı altında çok bariz şekilde kısıyor ve ben sonra o kod satırını değiştirince telefondaki batarya perfomansının bariz şekilde değiştiğini fark ettim ( eğer siz de bakmak isterseniz dosya konumu : root > sys > bus > power_supply > bms > charge_full , bu dosyayı mixplorer silver uygulaması ile açın ve kodunu inceleyin ve eğer düştüyse yükseltinzaten gerçekten batarya sağlığı düşmüşse siz onu yükseltseniz de en fazla belli noktaya kadar çıkar )Evet biliyorum ama kasıtlı olmasını anlayamadım
90 saat kaldı hocam mecburen yapacağımkasıtlı yapılan bir şey maksat bl kilidini açtırarak garantiyi bozmak bence çok güzel bir taktik hem cihaz eskiyor hemde garanti gidiyor
bootloader(bl) kilidini açıp kendiniz yükleme yapmanız lazım internette nasıl rom atıldığına dair bir sürü video ve yazı var