- Adım
- Ozgur
- Cihazım
- Mi Note 10 lite
- Konular
- 7
hocam size bundan daha ilginç bir bilgi vereyim mi ben telefonda sıkıldıkça root yetkimi kullanarak telefondaki dosyaları ve içindeki kodları inceliyorum ( açabildiklerimi ) ve ne fark ettim biliyor musunuz ? Xiaomi batarya kapasitesini sağlık bahanesi adı altında çok bariz şekilde kısıyor ve ben sonra o kod satırını değiştirince telefondaki batarya perfomansının bariz şekilde değiştiğini fark ettim ( eğer siz de bakmak isterseniz dosya konumu : root > sys > bus > power_supply > bms > charge_full , bu dosyayı mixplorer silver uygulaması ile açın ve kodunu inceleyin ve eğer düştüyse yükseltinzaten gerçekten batarya sağlığı düşmüşse siz onu yükseltseniz de en fazla belli noktaya kadar çıkar )
Ekran resmi attım ama iki cevaplı oldu. İsim değiştirme ile sürüm düşürdüm pil performansı aşırı arttı. Birde adb shelle gereksiz uygulamaları kaldırdım. Her 17 saatlik gibi dilimleri hesaba katarak ekran süresi hesapladım. 11 saat 25 dk ekran süresi 47 saat bekleme süresiyle 19 şarja yeni düştü. 60 hz karanlık mod açık.hocam size bundan daha ilginç bir bilgi vereyim mi ben telefonda sıkıldıkça root yetkimi kullanarak telefondaki dosyaları ve içindeki kodları inceliyorum ( açabildiklerimi ) ve ne fark ettim biliyor musunuz ? Xiaomi batarya kapasitesini sağlık bahanesi adı altında çok bariz şekilde kısıyor ve ben sonra o kod satırını değiştirince telefondaki batarya perfomansının bariz şekilde değiştiğini fark ettim ( eğer siz de bakmak isterseniz dosya konumu : root > sys > bus > power_supply > bms > charge_full , bu dosyayı mixplorer silver uygulaması ile açın ve kodunu inceleyin ve eğer düştüyse yükseltinzaten gerçekten batarya sağlığı düşmüşse siz onu yükseltseniz de en fazla belli noktaya kadar çıkar )
Bu da 70lere düşünceye kadar olan süre 3 ara hesapladımhocam size bundan daha ilginç bir bilgi vereyim mi ben telefonda sıkıldıkça root yetkimi kullanarak telefondaki dosyaları ve içindeki kodları inceliyorum ( açabildiklerimi ) ve ne fark ettim biliyor musunuz ? Xiaomi batarya kapasitesini sağlık bahanesi adı altında çok bariz şekilde kısıyor ve ben sonra o kod satırını değiştirince telefondaki batarya perfomansının bariz şekilde değiştiğini fark ettim ( eğer siz de bakmak isterseniz dosya konumu : root > sys > bus > power_supply > bms > charge_full , bu dosyayı mixplorer silver uygulaması ile açın ve kodunu inceleyin ve eğer düştüyse yükseltinzaten gerçekten batarya sağlığı düşmüşse siz onu yükseltseniz de en fazla belli noktaya kadar çıkar )