- Adım
- Mesut
- Cihazım
- Redmi note 11s
- Konular
- 53
Dil sorunu ve play store yi ayrıca yüklemek sorunu var değil mi?Çin beta Miui 12.5 Android 11 kullanıyorum gayet memnunum
Dil sorunu ve play store yi ayrıca yüklemek sorunu var değil mi?Çin beta Miui 12.5 Android 11 kullanıyorum gayet memnunum
Hadi bakalım bu güncelleme ile MIUI mix stabil den geçiş yapacağım, android 11 görelim bakalım nasılmış. Umarım optimizason sorunu yoktur da tekrar rom değiştirmek zorunda kalmam.Yeni Sürüm Hazırlığı: 21.1.13
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Nasıl sorun harici mi yüklemek lazım store? Dil sorunu Türkçe için mi?
Hocam pil durumu bide sistemin akışı nasıl iyimiÇin beta Miui 12.5 Android 11 kullanıyorum gayet memnunum
hocam note 8 pro icin olani bulup kurdum calisiyor sadece gapps yok twrp de gitti kendim ettim.kendim buldum ugrascaz artik gapps nerden yukleyebilirimAlıp almama değil,
Romda hata var tekrar verilecek
Kararlılığı etkileyebilecek sorunları araştırdığımız için Redmi Note 8 Pro bugün askıya alındı. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
ekran görüntüsü paylaşır mısınız rom hakkında kısmının ?hocam note 8 pro icin olani bulup kurdum calisiyor sadece gapps yok twrp de gitti kendim ettim.kendim buldum ugrascaz artik gapps nerden yukleyebilirim
Beta hocamlinkleri verdiğiniz sürümler beta mı ve global romlarmı acaba