- Adım
- Refik
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 10
şarj nasılMi9 se 12.5 sürüm Şu ana kadar son güncelleme de bir hata bulamadım, bu sefer süper olmuş.
şarj nasılMi9 se 12.5 sürüm Şu ana kadar son güncelleme de bir hata bulamadım, bu sefer süper olmuş.
Bu sürümü daha çok deneyememiştim bir önceki sürüm bile çok iyiydi.şarj nasıl
geri indo ya dondum hocamekran görüntüsü paylaşır mısınız rom hakkında kısmının ?
Hocam hindistan romuna geri dondum turkce ve gapps olmadigi icin çok sorunu vardı wp den arama geldiğinde gostermiyordu ekranda falan rom un linkini bulabilirsem paylasirim note 8 pro da super wallpaper özelliği gelmemiş sırf onun için yüklemiştimekran görüntüsü paylaşır mısınız rom hakkında kısmının ?
mi 9t var bnde miui 12 de şarj az gidiyordu. miui 11 e döndümBu sürümü daha çok deneyememiştim bir önceki sürüm bile çok iyiydi.
Hocam redmi not8pro almicak mi güncellemeÇıkan sürümlerin linkleri konuya eklendi.
Üstad ben bu işlerden çok anlamıyorum global betamı bu denediginizMi9 se 12.5 sürüm Şu ana kadar son güncelleme de bir hata bulamadım, bu sefer süper olmuş.
Galiba beta ustam global daha gelmedi Türkiye ye diye biliyorum ama pek bilgim yok yanlış olmasinÜstad ben bu işlerden çok anlamıyorum global betamı bu denediginiz